lauantai 16. elokuuta 2014

Syys-shoppailuja

Tuli vielä vähän syys-shoppailtua, tällä kertaa miehen kukkarolla :D Käytiin kirppiksellä etsimässä mm. imuriin uutta lattiasuulaketta (kiitos temperamenttini, entinen on pirstaleina) ja miulla siinsi silmissä Juusolle college-housuja. Huomasin näin helteiden jälkeen, että pikku-ukolla ei ole kuin muutamat sopivan mittaiset, mukavat housut ja nekin jäävät pieneksi ihan pian.

Käytiin Lappeenrannassa Euro- ja Suomi-kirppiksellä. Eurokirppikseltä ei löytynyt mitään.

Ärsytti vain kun vähänkin kiinnostavissa loosseissa äidit tunkevat lastenvaunutkin sinne, ettei varmasti kukaan muu mahdu katselemaan viereen, vaikka käytävätilaa on vaikka kuinka. Urkittelet siinä sitten  pallomaha pöydällä ähisten jotain kivaa bodya ja tuhahtelet paheksuvasti, mutta ei pienintäkään elettä tehdäkseen tilaa. Eikä varmasti ole kyse, etteikö tämä/nämä mammat olisi huomanneet. Ei vain ollut pokkaa sanoa, että "anteeksi, mahtuisinkohan minäkin sinne katselemaan niitä vaatteita?". Olin vain ärsyttävä tuhahtelija.

Suomi-kirppis on mielestäni vähän siistimpi ja selkeämpi. Sieltä löysin 15-kiloiselle pelastusliivit kahdella (2!!) eurolla, Tutan söpöt kalsongit ja verkkarit syksyn ulkoiluihin. Yhteensä taisivat maksaa hurjat 3,60e.

Käytiin myös ostamassa imurin suulake sitten Gigantista ja mie sain samalla suojakuori-"pussukan", miun kännykän suojaksi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Lopuksi käytiin keskustassa syömässä (ihan vain kebabbilassa) ja mie kävin Jesper Juniorin liikkeessä etsimässä Juusolle niitä collegeja. Olisin halunnut KappAhlin luottokollareita, mutta kun miehiltä tuli vastustusta kävellä n. kilometrin matka toiseen kauppakeskukseen, niin oli tyydyttävä katselemaan muita valikoimia.
Jesperistä löytyikin aika kivan värisiä kollareita, 8,95e/kpl. Nappasin pöydästä vaaleanvihreät, turkoosit ja punaiset. Toivottavasti eivät petä ja ovat yhtä hyvät kuin KappAhlin Kaxs-colleget. Lähtiessä vielä huomasin erimerkkiset keltaiset housut, jotka ovat jääneet kaivelemaan. Kun iloisen värisiä housuja ilman perhosen tai kukkien kuvia on hankala löytää.


 Talvipipoja jo katselin lapsille, mutta nyt on tullut vasta välikausivaatteet myyntiin. Meillä löytyy jo välikauteen kaikki paitsi kengät (eikös sandaalit tai kumpparit olekin hyvät vaihtoehdot?), joten olisin valmis hyppäämään suoraan talvivarusteisiin.

Onko muilla luottovaatteita, joita hankitaan joka koossa ja mahdollisesti vielä eri väreissäkin?

2 kommenttia:

  1. Onpa kivannäköisiä collegehousuja! Kerrohan sit miten noissa kestää värit. Mä totesin myös tänään, että housuostoksille on lähdettävä.. Kesän jälkeen tosi paljon pitkiä vaatteita on jäänyt pieneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvassa housut on jo käyttöönottopesussa käyneet ja sen kestivät. Ilmottelen sitten, miten ne kestää, kun ovat käyttöön päässeet.

      Se on jännä juttu, miten etenkin kesän aikana lapset kasvaa hurjasti. Tekeeköhän auringonvalo sen? :D

      Poista