Juuso-maha

39+5 synnyttämään lähdössä
37+1


rv 35+0

33+4
32+3
28+


Vähän on huono viimenen masukuva, mutta tuollasella masulla mentiin. Ei se missään vaiheessa ees kasvanut semmoseks isoks mitä mie aattelin ja ootin (vaikka välillä ne sf-mitat nyt näytteli mitä näytteli).

P.s Maailman rumin tukka tuossa. Synnytytämisenkin jälkeen näytti paremmalta!! :DMie en kyllä tunne oloani yhtä mahtavaksi kuin miltä tuossa kuvassa näytän. Tai mielestäni peiliinkin katsoessani (ilman kameraa) en näytä noin  kookkaalta. Mutta kai sitä ollaan :D

Ei ihmekään, jos sitä tuntuu että on notkea kuin näkkileipä ja ketterä kuin gaselli.Nyt sitä muuten ollaan äitiyslomalla. Maha ei näytä kasvaneen edelliseen kuvaan nähden yhtään. Kuvassa on kyllä ihan kaarituettomat liivitkin, niin tissitkään ei edusta ;D

Mutta eihän sen puoleen sf-mittaakaan ollut tullut juuri kolmeen viikkoon (eli se sentti vain), eli hyvinkin voi olla että masu on aika samoissa mitoissa edellisen kuvan kanssa.

Nykyisin seistessä ja kävellessä tuntuu, kun pikkutyyppi nojailee mahan "etureunaan", niin ei ole ihmekään jos nahka venyy ja mahaa kutittaa (kuten para-aikaa). Painaahan se jo about 2,5 kg!

Parina iltana ollut myös mieletöntä mylläystä, joista koitin laittaa videota mutta eipä toiminut yhteistyö koneen, kameran ja Bloggerin kesken.
Otin mahakuvan huvikseen, että saa kuvia tuohon peruspäivitykseen, mutta sitten huomasinkin, että "hitsiläinen! Sehän onkin kasvanut viikossa!" Ei oo enää niin pyöreän mallinen, tuolleensa vain töröttää.

Hahaa. Taija vs. Blogger 2-1! Viime kerralla paloi hermo, kun Blogger yritti ketjuttaa kaikki kolme viimeisintä kuvaa samaksi kuvaksi ja luovutin, mutta tänään mie voitin! Ja muutaman muunkin kerran, niin siks tilanne on 2-1 eikä 1-1 ;)

Tämän viikon kuvaa kun vertaa edelliseen niin huomaa tuon mahan yläosan pyöristyneen muodon, muuten ei ehkäpä näytäkään masu juuri kasvaneen.
Tässä maha mallia 30+0 aamupäivällä!
 Mahan yläosa senkuin nousee ja vauvan potkut tuntuukin tässä vaiheessa aika korkealla oikeassa kyljessä, melkein kainalossa :D

Eipä tuo kössi näytä juuri kahteen viikkoon kasvaneen. Vaikka huomaa, että vaatetuskin vaikuttaa paljon. Sama maha samoilla syömisillä samana päivänä, kirkkaammassa paidassa näyttää isommalta eli tumma/musta hoikentaa ;)

26+6

Se siitä aiemmin miettimästäni siroudesta. Näytän ihan barbababalta! Vieläkö se Iltalehden kaksoisolento-kisa on käynnissä?


25+5 aamu
Kökön kuvanlaadun multihuipentuma! Ulkona kaunis pakkaspäivä ja aattelin hyödyntää luonnonvaloa, mutta ois varmaan pitänyt avuksi laittaa sisävalokin.

Kyllähän tuo pömppis näköjään kasvaa aina vähän kerrallaan. Potkut tuntuu todella hyvin ja varsinkin aamulla herätessä meillä on "leikkihetki", ennenkuin nousen sängystä.

Tänään tosiaan rv.25+5 ja pikkutyypin pitäs painaa vähän alle 900g :)
23+4 aamumaha

Miten miusta näyttää ettei maha oo kasvanut ollenkaan (vaikka kuvassa onkin aamumaha ja edellisissä iltamaha)..? Mutta jotenkin näyttää kuitenkin sirommalta (miten sitä sanaa nyt voikaan miun kohalla käyttää :D)

19+6 iltaTää nyt ei oo ihan semmonen niin sivupose, kun nuo edelliset eli vähän huono verrata mahoja. Tympeä ilme vaan on kuvassa :P


 Sain miehekkeen vihdoin kuvaamaan ja loppujen lopuksi tuli aika suloisia yhteiskuvia, kun leikittiin kameran itselaukaisimen kanssa

Yhteiskuvia en tänne laita, kun ei mieheke halua. 

18+1 iltapäivä

Tässäpä tämän viikon iltapäiväkaljamaha!

Harmi kun on huono valo olohuoneessa ja luonnonvaloa ei enää riitä kun yrittää ottaa kuvia, joten taso on kuin ottas 2 megapikselin kameralla :D Ja salamalla ei voi peilin kautta ottaa.

Aamukuvia ei ole nyt ehtinyt ottaa.

Jos joku aamu sais miehen kuvaamaan, niin ois hyvä - ihanhan nää hävettää!

Ja oi miksi mie näytän näissä ilta-kuvissa ihan tarhapöllöltä? Täytys vielä varmaan yrittää satsata kampaajareissuunkin ennen joulua, vaikka oishan tuota rahanmenoa tiedossa muutenkin.

17+2 aamu
17+2 ilta
 Kuinka nämä kuvat osaavatkaan olla hirmusen edustavia.. No naamahan on lähes pikselöity kun on pölynen peili :D

Tulipahan otettua tänään kuva aamulta ja illalta ja tarkkasilmäinen huomaa, miten leviän iltaa kohti.
Mutta hirveästi ei maha ole kasvanut mielestäni nuista kahdesta edellisestä kuvasta.

Kotona ei vaa'alla ole tullut käytyä, kun joku oli siinä jotain asetuksia säädellyt ja se näyttää jotain ihan outoja lukemia monessa osassa, eli en osaa sanoa joko on paino kääntynyt noousuun vai oonko mokoma vielä laihtunut. Maanantainapa sitten neuvolatäti kertoo :)


15+5Tosi surkea kuva 15+5 aamulta. En tiiä miten mie noin kökköjä kuvia onnistuin ottamaan ja tää on niistä kököistä paras. Kuitenkin aamulla otettu ja valot päällä, mutta niin rakeisia että vois kuvitella talven tulleen vihdoin. Mutta jos huomen aamulla muistan ja jaksan, niin otan paremman ja vaihdan tämän siihen.

Nyt siellä on pää-perämitaltaan n.10 senttinen tyyppi. Se on jännä miten sitä ei oikein vieläkään käsitä, vaikka ultrat nähty ja sydänäänet kuultu. Ehkäpä kun liikkeet alkaa tuntua, niin asia konkretisoitus kunnolla. Ja sitten joulukuun puolivälissä pittäis olla rakenneultra (kunhan sais varattuu..) :D


14+2


Kuva viikolta 14+2 aamulla ja tälleen kun kuvia peräkkäin kahtoo, niin alkaa se vihdoin saamaan vauvamasun muotoa! Wipii \o/ Ekat merkit mahan kasvamisesta sain, kun ei tosiaan mainitsemani Haltin takki meinannut mennä enää kiinni. Eikä viittis niin kalliista takista vetoketjuakaan hajottaa.

Ja etenkin syötyä ja iltaisin alkaa olemaan mieletön pallero. Ja se just on ollut hassua, kun paino on pudonnut ja maha pysynyt oikeestaan entisellään :D Vaikka kyllähän tuossa on tuota talvella suojaavaa rasvakerrosta päällä ;)


12+4


Tosi tyhmiä nämä ite ottamat kuvat, mutta kun mieskään on harvoin kotona niitä ottamassa, saati kuvaamassa ennen aamupalaa. Kuvat siis aamuvatsalta. Taas oli -1 kg hävinnyt, jos en ole siitä vielä maininnut eli 5 kiloa ottanut hatkat raskausaikana (ja maha senkuin pysyy). Mutta eiköhän se painokäyrä käänny kohta noususuuntaan.

Omissa vaatteissa vielä mennään, tiukemmatkin farkut kyllä lököttää reisistä. Lempihousuissani on kolmen napin rivi, joista en voi pitää enää kuin alimmaista kiinni. Eli jotain tapahtuu, mutta alkas nyt näkyä selvästi. Oon niin malttamaton! :) Sitä näkyvää vauvavatsaahan odottaa, että kaikki näkis "tuo on raskaana". Miun tuurilla ei mahaa tule ennen joulua :/
10+6Toisessa kuvassa mennään (mielestäni) viikoilla 10+6. Tänään kun kävin vaa'alla aamupainon kurkkaamassa, niin taas oli -1kg. Kätevää tää raskaana olo, mutta sitten jos painoa tulis sitten loppuraskaudesta vaikkapa +9kg niin eihän se ois kuin alkuperäiseen 5kg lisää :D Maha ei ole kasvanut (ei kai, kun vain painokin putoaa), mutta ehkäpä hieman ylemmäs on tuo pömpöin kohta siirtynyt. Siellä pittäis lillua nyt joku reilu 4 senttinen tyyppi - hirmu pieni <3
8+0

Tässä ensimmäinen mahakuva, viikolta 8+0. Aamulla otettu heräämisen ja vessakäynnin jälkeen. Tavaraa on tuossa vatsan seudulla omastakin takaa. Mutta nyt tämän kolmen viikon ajan, mitä olen tiennyt olevani raskaana, on paino pudonnut 3 kiloa (oon jättänyt herkuttelun melkein kokonaan pois), mutta maha tuntuu pysyneen samanlaisena (isona :D). Kun tunnustelee alamahaa, niin tuntuu kuitenkin että siellä tulee vastaan nyt muutakin kuin pehmeää läskiä ;)

Mutta tällaiset "lähtökuopat" siis. Tai kaikkea muuta kuin kuoppa, mutta sanotaan että lähtötilanne :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti