lauantai 4. lokakuuta 2014

Valmistautumista pikku-kakkosta varten

Nyt pitäis varmaan viimeistään alkaa miettimään, miten täytyy materialistisesti valmistautua tätä uutta tulokasta varten.

Edelleen on hommaamatta tuplarattaat. Kallein yksittäinen ostos, mutta onneksi ei juurikaan muita hankintoja ole, joten voi suht hyvällä omalla tunnolla laittaa rahaa tähän hankintaan. Olen aika vakuuttunut, että haluan ne aiemmin miettimäni Emmaljunga Double Vikingit.

Täytyy vielä käydä koeajamassa ne paikallisessa Lastentarvikeliikkeessä (toivottavasti ovat siellä esillä). Väriksi valitsisin huonoista värivaihtoehdoista Dark Greyn.

http://www.taidejaantiikki.fi/huonekalut/h00951.jpg
http://www.taidejaantiikki.fi/huonekalut/h00951.jpg
Ja koska vauva saa suvun vanhan pinnasängyn, (jossa Juuso edelleen nukkuu,) täytyy Juusolle hommata "isojen poikien sänky". Haaveissa talonpoikaistyylinen, jatkettava lastensänky. Tosin vauva varmaan nukkuu paljolti perhepedissä, mutta haluan varata silti pinniksen tarvitaessa vauvan käyttöön ja Juuson siirtää tavalliseen sänkyyn ennen vauvan tuloa, ettei tulisi mustasukkaisuuksia siitäkin.

Täytyy myös ostaa Juusolle isompi peitto ja siihen pussilakanoita, niin vauva perii äitiyspakkauksesta 2013 saadun vauvapeiton.

Pampers New BabyPikkuisia vaippoja voisi jo ostaa odottamaan tulokasta. Me luotetaan Pamperseihin, kuten Juusonkin kohdalla, jos ruumiinrakenne on samaa luokkaa.

Vaatteita ja toppapuku jo löytyy. Sitä kaukalopussia olen miettinyt, mutta sitä ei tarvitse hommata heti, jos ollenkaan. Katsellaan, että millainen talvi on tulossa.




 
Mitä muuta voisin tarvita, kun ikäeroa on 1v 7kk ja ekalta on "kaikki" tallessa?
Auttakkee - nyt on aivot olleet ihan jumissa tämän asian kanssa!

2 kommenttia:

  1. Mulla on listalla kantoliina. Manducahan mulla jo on mutta kantoliinas ois monipuolisempii asentoi. Lisäksi ku Mimi oli kesävauva ja tää toka talvivauva nii oon hommannu potkupukuja ja jumpsuitteja jnw joille ei Mimil iha pienenä ollu käyttöö. Ja öö. Kehtoo ollaa mietitty kans.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla oli silloin Juusosta alkuun kantoliina, mutta sitten ostettiin se Manduca.
      täytyy ehkä itekin kattoa vielä tuota vaatevarastoa sillä silmällä, kun siellä tosiaan taitaa olla meilläkin pelkästään bodyjä ja ohuita housuja. Ois hyvä syy lähteä shoppailemaan!! ;

      Poista