torstai 16. lokakuuta 2014

Talvihaalarin ensitesti

Tällä viikolla saapui se Ozbabyn paketti ja Reimatecin haalari vaikutti hyvältä. On sopivan väljä, että pystyy leikkimään ja Juuson on varaa kasvaa muutama sentti. Turha edes olettaa, että sama talvihaalari menisi ensi talvena, joten turhaa ottaa myös liian isoa. Miusta tosiaan näyttää aika sopivalta. Eikös? :)
Juuso ihan onnessaan keikaroi haalarissa ja ihasteli peilistä, mutta pakko oli riisua, kun on tuo Reimatecci vähän liian lämmin +20 asteeseen :)

Tänään päästiin testaamaan pukua ulkoilmaankin (ja otin jopa pitkästä aikaa kamerankin kaapista), kun oli pakkasta. Sisälle tullessa jätkä oli aika kuuma, muttei kuitenkaan hikinen. Alla oli ihan vain sisävaatteet.

Alkuviikosta oli J:n kummityttö syyslomailemassa meillä ja Juusolle oli koko ajan leikittäjä ;) Itseasiassa pistin J:n aika paljolti touhuamaan lasten kanssa ja ite makasin sohvalla, kun kerrankin oli mahdollista. Ja olinkin huomattavasti vähemmän kipeä niinä päivinä. (Paitsi kun erehdyin ottamaan pari juoksuaskelta). Tehtiin kuitenkin porukassa ruokaa ja vähän myös herkkuja (vaniljakiisseliä ja kauraomenapaistosta).

Juuso pumppaa kanoille vettä
Keskiviikkona käytiin muutamien FB:n Marrasmasujen kanssa syömässä Amarillossa. Meitä oli neljä naista ja yllättävän hyvin juttu lensi, vaikkei kukaan tuntenut toisiaan entuudestaan. Monella oli jo laskettu aika ihan parin viikon päästä! Mie oon tämmönen matti myöhänen.

Tosin meillä on tuparitkin 1,5 viikon päästä, niin enhän mie tässä jouda synnyttämään! Päiväsaikaan tulee sukulaisia ja lapsiperheitä ja illalla sitten Juusokin lähtee mummin ja ukin mukaan ja alkaa "nuorison kotibileet". Tosin valtaosa tästä nuorisosta lähentelee jo kolmea kymppiä ;) Hirveesti ois kyllä vielä siivottavaa ja järjesteltävää ja oikeastaan maalitelaan ja -siveltimeenkin pitäisi vielä tarttua.

Kunpa olisin tajunnut ottaa mahakuvan
lähtiessäni Marrasmasujen tapaamiseen,
eikä tämän päivän kotilookissa :D
Nyt oon jotenkin alkanut vihdoin orientoitua vauvan tuloon. Olen pessyt kaikki pikkuiset vaatteet, varannut alustavasti vaunut ja ajatellut elämäämme, kun pikkuinen tänne putkahtaa. Synnytysvalmennus on 29.10, jolloin päästään katsomaan paikkoja. Ja varmaan se synnytystapa-arviokin kohta. Se vähän jännittää, miusta tuntuu että tää tapaus on vähän isompi kuin Juuso.


Puutarhakiikussa Sissin kanssa

Ridge ja random-kana

Äidin kengät testauksessa

2 kommenttia:

  1. Pakko käydä tänne kommentoimassa, kun talvivaatehankinnoista on ollut puhetta: löysin männäviikolla facebookin kirpparit (mm. Reimatec, polarn&pyret, me&I, NameIt jne...) ja voihan pyhä jysäys, mikä kokemus! Esim. Reimatec -kirppiksellä myydään KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ haalareita (laputkin vielä kiinni) edellisten vuosien malleja (ostettu keväällä alesta kaappiin, ja onkin talven tullen liian pieni/iso) 60-80€ ja vähän käytettyjä löytyy hintaan 45-55€. Meidän neidille bongasin 18€ maksavan, kahdella lapsella käytössä olleen reimatec haalarin sellaiseksi nimettömien kelien rymyämishaalariksi. Siis MIKSI mä en ole älynnyt aikaisemmin? Pakko oli jakaa sulle, kun vielä teillekin toinen tulossa ja asuntolainatkin nyt niskoilla, niin noilta kirppiksiltä tonkimalla ja tinkimällä säästää kyllä aika mukavasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pylly suorastaan, miks mie en tuommosta Reimatec-kirppistä oo tajunnut kans? Mie pitkään vahtasin PompDeLuxin kirppiksellä, jos sieltä oisin toppahaalarin saanut, mutta aina joku ehti viedä nenän edestä ne harvat oikean kokoiset ja sitten jo aika alko ottaa vastaan. Täytyykin muistaa tuo jatkossa.

      Popin kirppiksellä oon kanssa, ja jollain "sekalaisilla" lastenvaatekirppiksillä. En oo kyllä tainnut koskaan vielä tehdä kauppoja tuommosella koko Suomen kattavalla.

      Poista