lauantai 22. maaliskuuta 2014

Shopping, shopping...

Taas tuli vähän shopattua viimeiset rahat.. KappAhlissa oli lasten vaatteet "Ota 3, maksa 2"-tarjouksessa ja kävin sieltä ostamassa ukkelille juhlavaatteet isomumminsa 70v. pirskeisiin.

"Mitkäs remmit tässä menee?"


 Kävin myös yhtenä päivänä ihan oikealla kirpparilla pitkästä aikaa. Yllätyin positiivisesti, että siellä oli niiin paljon lastenvaatteita. Vuosi sitten kun meilläkin oli pari viikkoa oma pöytä, niin ei silloin ollut niin paljoa kuin nyt. Löysin Juusolle kahdet uudenveroiset KappAhlin perus-collegehousut kokoa 86, kahdet kumpparit (Muumit kokoa 22, raidalliset 23) sekä hellepaidan, kokoa 86.

Alle 80 kokoisia vaatteita on hyväkuntoisina paljon, mutta 86 ovat  useinkin jo hyvin käytetyn näköiset. Onhan siinä koossa jo käyttöikä pidempi ja lapsi yleensä kova menemään. Ja sitten sellaisista värinsä menettäneistä, nukkaantuneista vaatteista pyydetään välillä vähän liikaakin. Miulla kävi tuuri - colleget 1,5e/kpl, raitakumpparit 4e, Muumit 7,5e ja hellepaita 1e.



Sain myös synttärilahjaksi rahaa uutta puhelinta varten, kun miulla paloi käpy täysin Samsung Galaxy XCoverini kanssa, kun se ei toiminut ikinä kunnolla. Ei edes, vaikka sain uuden laitteen. Akkukin olisi pitänyt uusia, kun lopulta sekin meni oikosulkuun eikä avannut laitetta edes laturissa.

Ostin sitten Nokian Lumia 620:n Prismasta. Saatiin vielä tuplabonukset tänä viikonloppuna. Nyt kun vielä oppisi käyttämään tuota kunnolla :D












P.s. Mimin Tarina -blogissa lahjakorttiarvonta sisustuskauppa Hyvän tuulen puotiin :)

5 kommenttia:

  1. IIIHANAT noi henkselifarkut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä aika söpöt. Lähinnä ostettiin niihin isomumminjuhliin, mutta hyvinhän tuo ipana tuntui leikkivän niissä, että kenties joskus kotonakin käytössä (kun kaikki muut housut on pyykissä :D)

      Poista
  2. Ihania löytöjä, ihastuin raitakumppareihin. Ja aivan valloittavat pöksyt :)

    Jokos on 1-v. juhlien suunnitelmat hyvässä vauhdissa? Mä olen päässyt niin pitkälle, että tarjoilut on mietittynä. Vielä pitäisi juhlakalulle ja itselle keksiä vaatteet juhliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pöksyt on kyllä aika söpöt. Mie luulen että Juuso juhlii samoissa vermeissä (tai niissä Pomp De Luxin vaatteissa) syntymäpäivänsä :)

      Ollaan me jo päätetty, että taidetaan kutsua koko konkkaronkat 26.4 samalla kertaa synttärijuhliin. Siitä on kai hyvä aloittaa? :D

      Vähän ruokapuolta oon miettinyt (kokoa-itse -salaattia ja hedelmäpaloja ainakin, kun on nuita vegaaneja lähipiirissä sekä varmaan joku juustokakku tai muita ihan perinteisiä synttäritarjottavia). Mikäs päivä teillä olikaan ne viralliset synttärit?

      Poista
  3. 15.4 on se oikea juhlapäivä, mutta juhlitaan edellisenä sunnuntaina eli 13.4:)

    VastaaPoista