perjantai 1. marraskuuta 2013

Vatsa kuntooon!

Nyt kun on näitä hot mama, fit mama -juttuja, niin tääkin fat mama ottaa 30 päivän haasteen vastaan tylsän marraskuun kunniaks. Ohjelma on kuvan mukainen ja eka päivä tehty. 15 istumaannousua nykyisin tällaiselle rapakuntoiselle teki tiukkaa, kun ennen ne meni yks istumaannousu/sekunti, mutta siitä nyt on jo aikaa :D

Jos tällaisen 30 päivän haasteen avulla sais vähän motivaatiota heräteltyä, kun tietää että ei ole kuin enää xx päivää jäljellä.
Muistutelkaahan ja ahdistelkaa minnuu, että oonko tehnyt, ettei jää puheen tasolle ;)

Kertokaa jos joku muukin tekee tämän ja miltä tuntuu!

9 kommenttia:

 1. heheeee vaihdoin ne kaks tähän :) eli yks tsemppari mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :) Vikat päivät näyttää aika tiukilta, muttei ne varmaankaan mahdottomat ole. Paitsi kahden minuutin lankku! :D Tappoliike!

   Poista
 2. Liityn seuraan! Tosin aloitan suoraan huomenna 2.päivästä, kun olen jo peiton alla:)

  T: R

  VastaaPoista
 3. Hyvä hyvä! Nyt alkaa jo olemaan sosiaalisia paineita suorittaa haaste kunnialla. Ei voi lusmuilla ;)

  VastaaPoista
 4. Muuten ei olis kovin paha, mutta jo useamman viikon ajan kipuillut selkä vaikeuttaa hieman. Istumaannousut teenkin jalkaterät tuettuna sohvan reunan alle, ja jalkojen nostot muutin pyöräilyliikkeeksi, kun ei alaselkä kestä tuota molempien jalkojen yhtäaikaista nostoa. Yllättävän huonona vatsalihakset edelleen, vaikka olen heti synnytyksen jälkeen alkanut syviä vatsalihaksia herättelemään ja lantionpohjalihaksia treenaamaan. Tosin myönnettävä on, että viimeiset pari kuukautta se treenaus on jäänyt pariin kertaan viikossa, joten jospa tämä haaste tästä saisi taas kovemman treenivaihteen päälle:)

  VastaaPoista
 5. No höh. Teet sitten siten miten hyvältä tuntuu :)

  Mie oon ihan rapakunnossa - ekan päivän jälkeen sikakipeet vatsalihakset ja tokana päivänä tuskaa tehdä. Tänään varmaan vielä kamalampaa, kohta taas. :)

  VastaaPoista
 6. Oletkos muistanut tehdä vatsalihas treeniä? ;) itse aloitin eilen ja vatsalihakset on jo nyt kipeät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk!! Täytynee tunnustaa että nyt on mennyt pian viikko ilman treeniä.. Oon huono, huono ihminen. :P Eikä ole kuin vain tekosyitä.. Mutta aion kyllä jatkaa haastetta! Jos huomenna. Taitas olla 9.päivä tehtävänä.

   Miullakin oli ekan päivän jälkeen tosi kipeät lihakset, mutta 5.päivän kohdalla ei sitten enää yhtään. Saa nähdä kunhan taas aloitan uudelleen. Mutta sittenpä ansaitsen ne kivut, mitäs en tehnyt :D

   Poista