lauantai 16. marraskuuta 2013

Öitä öitä

Tunnustan heti alkuun - en oo tehnyt vatsalihaksia melkein viikkoon!! Muistan aina ne vasta kun oon jo sängyssä. Tai käynyt saunassa. Paha, paha ihminen. Aion kyllä jatkaa siitä mihin jäin.

Siirrettiin Juuso nukkumaan omaan sänkyyn ja omaan huoneeseen tiistai-iltana. Ekana yönä nukuttamiseen meni reilu tunti (ja sitten Juuso mokoma nukahti vielä miehen nukutteluun heti, vaikka mie tein pohjatyön :D ). Sinä yönä Juuso heräsi muutaman kerran yössä ja itseasiassa mie nukuin Juuson huoneen sohvalla Juuson kanssa ekan heräämisen jälkeen. Tarkoitus oli vain syöttää ja siirtää sitten omaan sänkyyn nukkumaan, mutta kukas se simahti ekana..? :D

Seuraavat yöt ovat menneet helpommin, pidemmillä unipätkillä  ja vähemmillä heräämisillä. Viime yönä Juuso nukkui 23-06 ja kuuden syötöllä otin meidän sänkyyn ja nukuttiin sitten ylösnousemiseen asti. Eli yksi herääminen yössä, jippiaijee! Olen todella tyytyväinen.

J on töissä torstaiaamusta sunnuntai-iltaan eikä ole siis kotona öitäkään. Oli hirmuinen kiusaus ottaa Juuso niiksi öiksi viereeni, mutta ajattelin että kusen koko jutun jos nyt löyhäilen. Ja hyvinhän tuo pieni mies tuolla omassa huoneessaan nukkuu. :)

  Nuista yösyötöistä en kyllä ala vielä vieroittamaan (etenkin jos on vain yksi yössä). Puuroa menee iltaisin niin vähän, ettei se vielä pidä nälkää koko yötä. Ja odotellaan, jos Juuso sitten itse niistä luopuisi. Katsellaan muutaman kuukauden päästä tilannetta uudestaan.

Tänään käytiin epävirallisissa agilitykisoissa Juuson ja Sissin kanssa. On se kätevää, kun on näin tyytyväinen ja sopeutuvainen lapsi. Agilityhallilla meni yhteensä 3,5 tuntia ja Juuso oli hyväntuulinen melkein koko reissun. Kerran hörppäsi maitoa ja päikkäritkin nukkui rattaissa koirien haukun säestämänä. Onnea on myös treenikaverit, jotka pitävät lasta silmällä kun tutustuu rataan tai suorittaa. Ihan turha reissu se ei ollutkaan, sillä voitettiin medi-möllit! :)

Isänpäivää vietettiin kotona. Aamiaiseksi paistoin pari vohvelia ja vein ne kahvin ja tuoremehun kera sänkyyn. Tietenkin aamiaisen sai nauttia Juuson seurassa. Lahjaksi isi sai tohvelit joilla voi hakea postin ja pissittää koiran, eikä tarvitse pukea maihareita tai kumppareita kuten tähän asti. Ja tietenkin meidän itsetekemä kortti! Vietettiin oikein lötkösunnuntaita miehen toivomuksesta. Tehtiin me ruoaksi naudan sisäfilepihvejä omatekoisilla lohkoperunoilla ja salaatin kera. Todella hyvää!! :)  J:n kaveri tuli sitten illemmalla ja oli pari päivää.

J vei läppärin töihin, joten tää on nyt kirjoiteltu puhelimella ja tietsikalla varmaan näyttää taas oudolta. Korjailen sitten myöhemmin asettelun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti