tiistai 26. marraskuuta 2013

Juuso 7 kuukautta!

Tänään miun vauva täyttää 7kk! :) Iso poika <3 Ei aikaakaan, kun se on jo vuoden. Juuson jokellus alkaa olemaan enemmän puheen kaltaista. Hirveän usein kuulostaa että Juuso sanoisi "äiti" tai "isi", mutta ei kai nyt kuitenkaan.
Tosin kun Juuso oli lauantaina hoidossa meidän vanhempien viettäessä vuosipäivää, oli hoitaja ja hänen poikansakin kuulleet "äiti" ;) Voinko jo merkata vauvakirjaan ensimmäisen sanan? :D

Käytiin vuosipäivänä J:n kanssa katsomassa Last Vegas elokuvissa ja sen jälkeen syömässä meidän lempiravintolassamme Oléssa. Elokuva oli huikean hyväntuulinen ja meinasin kyllä melkein kyyneleenkin parissa kohtaa tirauttaa.
Oltiin Juuson luota poissa n. 4 tuntia ja viimeisen puolen tunnin aikana pyllypesun jälkeen oli tullut ikävä. Oli kuitenkin nukkunut miltei kahden tunnin päikkärit ulkona ja syönyt hyvin sekä naureskellut hyväntuulisena. Olen ylpeä pikkumiehestä!

Aloiteltiin  pari viikkoa sitten pottailu. Ei siinä pidetä istumissessioita, mutta käydään aamulla ja päikkäreiden jälkeen istumassa hetkinen (sillon kun muistan) ja ollaan parit lirut sinne saatukin, jee!!

Huomenna ois tarkoitus ottaa joulukorttikuvat Juusosta. Prismasta löytyi vauvan tonttulakki, rekvisiitaksi kenties lampaankarva ja lyhty. Ja ehkä Sissi. Katsotaan mitä saan yksinäni aikaiseksi.

Tilailin taas äsken netistä vielä joululahjoja sekä joulutekstiilejä. Nyt alkaa lahjahommat olla aika hyvällä mallilla. Juusonkin lahjaideoita oon saanut diilattua kummeille, mm. vauvapulkka tulee löytymään kuusen alta. :)

 
Iltapuurolla
Joulutekstiilit tulee olemaan pellavan väriä ja punaista. Kuusen paikka on jo mietitty, kunhan vain löytyisi miun kriteereihin sopiva kuusi. Olen äidiltä oppinut, että kuusen on oltava mahdollisimman tuuhea ja runkoa nähtävä mahdollisimman vähän. En kelpuuta sellaista harvaa rääpälettä. Vanhemmillani kuusi haettiin aatonaattona äidin kotipaikan peräkorvesta. Ihan oikeasti korvesta!! :) Siellä niitä eräkuusia kasvaa ja ihmekään että ovat tuuheita. Valinnan varaakin on. Mutta koska noille maille on 300km, on meillä kuusidilemma. Appivanhemmat lupasivat tuoda kuusen, mutta kun MIE haluisin valita! Mie mie mie :D Ja oikeastaan haluaisin kuusen jo ennen joulua, kun koko joulua ei tule kuitenkaan vietettyä kotona.

Mutta nyt mie meen nukkumaan, kello on järkyttävän paljon (3:55)!! Mie en ymmärrä miks sitä ei voi olla järkevä aikuinen ja mennä nukkumaan aiemmin.

P.s. Hiiri elää vielä. Eilen se jo jäi loukkuun jalastaan ja kun J meni katsomaan, niin se tuuperruksestaan heräs ja pääs karkuun. *huoh*

Se on jännä, miten kaikkien hienojen
lelujen sijaan kännykät ja kaukosäätimet
ovat parhaita.
Vieläkin liikutaan peruuttaen eikä
sohvakaan hidasta menoa 

Näin saa takuuvarmat naurut Juusolta 








4 kommenttia:

  1. Meillä ollaan myös yritetty pottailla mut siinä on vissiin vaan hauska istua:D. Yhtään pissaa ei olla saatu sinne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin tuuripeliä, että saako saalista vai ei. Heti unilta herättyä on jotain tsäänssejä :D

      Poista
  2. Mulla sama vimma kuusen suhteen. Itkua pidättelin, kun ei meinannut tarpeeksi nättiä löytyä kaksi joulua sitten. Etsittiin parista paikkaa ja odoteltiin yhdellä kuusenmyyntipaikalla yli tunti, kun oli lisää kuusia tulossa. En kelpuutanut niitä joita oli tarjolla. Mies taisi hiukan ihmetellä asian tärkeyttä mulle :)

    Terv. Tatja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, toinen moinen!! :) Kiva kuulla että jollain muullakin on "pakkomielle" kuusen kauneuden suhteen. ;) Mie kun haluun ite päättää. Ja sitten mie oon niin itsekäskin että haluaisin koristella kuusen ihan keskenäni. Yhtenä vuonna J sai auttaa ja se teki sen ihan väärin.. Pitäsköhän miun hakeutua ammattiauttajalle tämän pakkomielteeni kanssa? :D

      Poista