sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lantio sanoo naks ja raks

Selailin taas neuvolan antamaa raskausviikko-kalenteria (vau.fi) ja siellähän se sitten olikin raskausviikkojen 25. ja 26. välissä artikkeli lantion löystymisestä.

"Oireina ovat kivut lantiossa, epämiellyttävä tunne nivusseudulla, iskiastyyppistä särkyä ja kipuja kävellessä. Oireet voivat vaihdella potilaskohtaisesti ja päivästä päivään. Kipu voi tulla äkisti nopean liikkeen tai tärähdyksen jälkeen, rasituskipuina tai jyskyttävänä ja särkevänä myöhäiskipuna päivän päätteeksi."

Kaikki ylläoleva on koettu, paitsi nopeiden liikkeiden tai tärähdysten aiheuttamina ei kivut ole ollut, muuten löytyy. Joskus yöllä kun on kääntänyt kylkeä, on tosiaan lantiosta kuulunut iso naksahdus.

Tällä viikolla palasin takaisin töihin kolmen ja puolen viikon loman jälkeen. Kyllähän se ensin kehtuutti, mutta pääsihän sitä sitten työn makuun. Täytyy myöntää, että ajatukset on jo vähän muualla ja enemmän menee, mitä lähemmäs kevättä päästään ja töissä ei varmaan tule annettua 100% itsestään. Mutta sitä törkeää iskias-kipua ei ainakaan tuon muutaman työpäivän jälkeen ole ollut.

Perjantaina pääsikin viettämään vähän vapaampaa aikaa työkavereiden kanssa, kun oli tyky-ilta keilauksen merkeissä. Naurettiin, että lopuksi keilahallin työntekijät pysäyttää miut ja sanoo, ettei keilapalloa saa varastaa takin alla :D

Tää blogi on nyt mennyt miun koiraharrastus-blogin ohi katselukerroissa, sillä blogia on katseltu nyt jo 2058 kertaa (Sissi-blogia 1839 kertaa) eli 2000 on ohitettu. Eräänäkin päivänä oli katseltu 112 kertaa ja olin aivan äimänä. :-o Vautsi vau!




Tiistai-aamuna sitten se paljon odotettu sokerirasitus-testi, nam.

Mutta nyt jatkan lötkösunnuntaita (paitsi käytiin taas Nean kanssa tarpomassa jäällä 2 tuntia) television ääressä. Moikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti