perjantai 4. tammikuuta 2013

Hankintoja, hankintoja taas

Tämän aamun aamumasu rv. 23+4.

Nyt on kyllä tullut vähän tehtyä taas hankintoja. Eilen etsittiin J:n kanssa miulle toppatakkia, mikä toivon mukaan menis koko talven. Urheilu Koskimiehestä mie oon aina Lappeenrannassa tehnyt loistavat ulkotakki-löydöt ja odotin, etten tule pettymään. Myyjätädille kerrottuani kriteereiksi "ei kevyttoppis, hintaa alle 100e", hän totesi että "ei oo". Jaa..

Sitten lopulta Luhta Outletistä löytyi ihana Icepeakin pinkki-valkoinen toppatakki, missä ois ollut masulle tilaa, mutta hinta 109e. Lopputulos oli, että ostin miesten ihan hyvännäköisen, Icepeakin toppatakin. Väriltään ruskea ja karvakaulus, h.69e. *huoh*

Naapuriliikkeenä oli Pikku Leo- lastentarvikeliike, jossa käytiin J:n kanssa uteliaisuuttamme katsomassa, että mitä siellä on. Ensin katseltiin turvakaukaloita telakalla, ja sitten ajattelin 189-250e semmosesta ei oo paha. MUTTA MUTTA - se oli vain toisen osan hinta, eli yhteensä koko systeemien hinnat pyörivät siellä 400-500 euron hujakoilla! Hui saasta! Päätettiin, että FB:n kirpparilla jonkun myymä pari vuotta vanha kaukalo telakalla, hp.80e ja vakuuttelu, että on kolaroimaton ja kaikki systeemit toimii, saa kelvata. Myö luotetaan! :D (Itseasiassa kyselinkin jo sitä ja tinkasin 70 euroon).

Liikkeessä vaunut olivat 800-1200 euron väliltä ja J:stäkin meidän jo ostamat vaunut alkoivat tuntua ihan edullisilta, heh. Pinnasängyt olivat jtn 200-300 euron välissä jne. Mietittiin, että aika paljon on säästetty, kun käytettynä hankitaan. Vaatteita on tullut tosin ostettua uutena - onhan se ihanaa ostaa omalle mieluisia vaatteita.
Kuvassa joululoma-hankintoja (pari vaatetta, joissa näkyy selvästi tulevan muksun sukupuoli, jätin kuvista pois). Koirabody on kokoa 50 ja on varmaan liian pieni jo alkuunsa, mutta onpahan varalla ;) Ja oli kuitenkin Lindexissä alennuksessa. Oli siellä kokoja 44:kin ja voi vitsi, miten ne on pieniä!
I <3 Mum/Dad-body on ihan vain Tokmannilta, koko 68,  ja siihen sopivat sukat löysin Flamingon reissulta H&M:stä. Nalleöpykkä-body ja pupuöpykkä-sukkahousut ilman sukkaosaa löytyivät myös Lindexin alennusrekistä, kokoa 56.

 Tänään sain aikaseks käydä ostamassa jopa toiset oikeasti sopivan kokoiset rintaliivit Triumphista. Kokoni kerrottua ensimmäinen lausahdus myyjältä "nuo ja nuo ja nuo päättyy E-kuppiin.. Hmm.." Eli jäljelle ei meinannut jäädä kuin semmoisia mummopussi-malleja. Mutta muutamat kelpuutettavat löytyikin ja sitten yhdet ihanaiset puna-musta-pitsiset lähtikin matkaani n.50 euron hintaan. Eli melkein puolet vähemmän, kuin aiemmin hankkimieni liivien liikkeestä.

1 kommentti:

  1. Myökin ollaan käytettynä suurin osa ostettu.:) Ja kyllä luotin myös turvakaukalon myyjään kun sano et on kolaroimaton.;)

    VastaaPoista