maanantai 14. tammikuuta 2013

Ai mitkä hormonit?

J eilen nukkumaan mennessä miulle:
 "Miks sie vaan tiuskit ja äyskit?"

Mie:
"No kun kaikki pienet asiat ärsyttää - puhelimen eikä koneen netit toimi kunnolla, ei ollut kunnon syötävää ja *ääni murtuu* eikä SHAMPOOPULLOKAAN OLLUT OMALLA PAIKALLAAN... *Byääh* Sie et laittanut sitä hyllyyn kun mie sanoin vaan se on edelleen pesukoneen päällä *lisää byääh*"

J:
*hervotonta naurua maha kippurassa* Ahaa! Vai ei ollut shampoopullo hyllyssä :D Tää pääsee siun raskaushormonilistan TOP3:een. En tiedä onko leikkuupuimuri vai tämä pahempi." *lisää naurua*

------------------------------------------------------------------

Jep. Vaikka ei miulla ihan mielettömiä hormonikohtauksia ole ollut tähän mennessä, mutta kaikki varmaan kulminoitui eiliseen :D

Miun tämän vuoden talvimuoti pellehousuissa
ja iiisossa miesten takissa :)
Eipä tässä juuri muuta. Käytiin Nean kanssa koirien kanssa jäällä lenkillä kolme tuntia ja alkoihan se lonkka/iskias vihoitella jo siellä, mutta olihan se kotiin takaisin käveltävä joka tapauksessa. Illalla oli agility, mutta Nea taas ohjasi Sissiä ja mie koitin valokuvata.

Nyt koitan löytää kipua helpottavaa asentoa (jota ei löydy) sohvalla ja särkylääkekään ei ole auttanut, mikä taas vahvistaa miun epäilyksiä iskiaksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti