tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tuulahduksia Tykkimäeltä

Nyt on viikko hujahtanut ja hellettä riittänyt.
Mie sorruin näillä helteillä ostamaan
näille reisille noin lyhyet shortsit!
:-o
//H&M mama, ale 7e

 Yleensä en valita säistä, mutta nyt kaipaisin jo kolmen viikon jälkeen pientä sadekuuroa, koska nurmikkokin on niin käppyrä ja karrelle palanut, että jalkoihin pistelee kävellä paljain jaloin.

Aamupäivät kotona menee höntsäillessä ja puolen päivän tietämillä on niin kuuma, että ollaan vietetty siestaa ja oltu sisällä. Sitten Juusolla (ja usein minullakin) on päikkäriaika ja ulos ollaan menty vasta illalla. Uimassakin ollaan käyty muutamana iltana ja Juuso tykkää puljata vedessä.

Käytiin viime viikolla Pohjois-Karjalassa pankkineuvotteluissa ja sieltä näytettiin vihreää valoa. Kuntotarkastus halajaamme taloon ja jos sieltä ei löydy yllätyksiä, niin talosta tulee suurella todennäköisyydellä meidän koti. <3 Vähänkö en meinaa pysyä housuissani :D
Jos kaikki menee unelmasti, niin muutto on syksyllä, (uuden) perinteen mukaan suht viimeisillään raskaana ollessa. :D

Viikonloppuna tuli enoni perheineen kylään ja lauantai vietettiin Kouvolassa. Ensimmäisenä hurviteltiin tuntitolkulla Tykkimäellä, josta siirryttiin kauppakeskus Veturiin shoppailemaan ja sieltä meille. Kahvitauon jälkeen uimaan ja sitten alkoikin olla jo nukkuma-aika :D
Sunnuntaina kävi lisäksi äitini ja serkkuni meillä kahvitauolla, syötiin isosti ja käytiin satamatorilla jätskillä. Oli menevä viikonloppu, mutta tosi kiva! Kotona saa möllöttää ihan omiksi tarpeiksi.

Onnellinen Turtles-kuski Tykkimäellä. Iskällä oli vähän tiukkaa mahtua autoon :D

Sissejä! Karvaisia ja neljä jalkaa, se riittää
Sissin määritelmäksi.
Viikonloppuna J menee muuttamaan vanhaa koulukaveriaan, kun he tulevat näille huudeille pohjosesta. Täytyy itsekin kysellä, että voisinko auttaa tekemällä ruoan tai vaikka vahtimalla heidän lapsiaan kuorman purkamisen aikana, kun kantoavuksi en taida kuitenkaan lähteä.

Tykkimäen aurinko.
Mutta nyt nukkumaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti