keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

1v-synttäreiden suunnittelua

Meillä vieraat ovat nyt itse kätevästi porrastaneet käymisensä, joten lauantaina ei olekaan tiedossa hirveää ryysistä. Pääsiäisenä kävi miun vanhemmat ja ensi viikolla on tulossa yksi kummisedistä. Lauantaina tulee siis J:n vanhemmat ja jotain sisaruksia, miun veli (kummi) ja vaimoke, kummitäti puolisoneen ja ehkä tätini perheineen.

Ruoaksi tosiaan tulee aiemmin mainittua "kokoa itse"-salaattia ja lihanhimoisille varmaan makkaranpaistoa pihalla. Teen suklaa-juustokakun ja vegaanisen suklaakakun. Lisäksi suunniteltiin vähän tekevämme pirtelöitä. That's it. Hyvin simppeliä. En jaksa nähdä hillitöntä vaivaa ja ottaa stressiä. Tuttujahan vieraat ovat, ei miun tarttee koittaa tehdä vaikutusta.

"Koristeetkin" ovat ihan vain lähimmästä K-kaupasta. Jonkinnäköisenä teemavärinä vaaleanvihreä (kenet tämä taas yllätti? :D) Ilmapalloja en halua - pelkään niiden poksahtelua ja lievästi ahdistun yhdistelmästä "lapset ja ilmapallot". Ironista toisaalta, yleensä olen mie joka töissäkin täytti aina ilmapallot vappua varten :D Heliumpallot on jees!

Juhlat tulee olemaan hyvin vapaamuotoiset, jotain pientä ohjelmaa me sinne keksitään. Ei tule kuitenkaan pellejä ja jonglöörejä. ;)


Pääsiäisenä kävivät vanhempani juhlimassa etukäteen Juuson synttäreitä, kun eivät oikeana päivänä pääse. Lahjaksi Juuso sai sellaisen parkkihallin, missä tuli mukana hinausauto, paloauto sekä ambulanssi. Sekä uuden yöpuvun.

Lankalauantaina käytiin Haminassa tätini perheen luona ja syötiin grilliruokaa ulkona, nam. Pääsiäispäivänä me J:n kanssa kokattiin miun porukoille naudan pihvejä, aurajuustokastiksetta (ei mitään valmistuotetta) sekä lohkoperunoita aidoista potuista. Hyvää sekin. Iltasella käytiin vielä Lappeenrannan satamassa syömässä kesän ekat pallojäätelöt (Juuso sai vain tosin katsella) ja leikkimässä sataman leikkipuistossa (siellä Juuso sai osansa :) )

Ei meille ihmeempiä. Mie koitan myydä miun moottoripyörän, kun ei sitä tänäkään kesänä jouda oikein liikuttamaan ja rahahan siinä vaan seisoo. Ja sitähän mie tartteen :D

Ja torstaina ois Juuson kontrollikäynti lapsipolilla. Iho ei oo niin hyvässä kunnossa kuin toivottiin. Ja unohdin Sibicortinkin yhdeksi yöksi huoneenlämpöön :/ Tuubi  oli avattu vain pari päivää aiemmin. Tietääkö kukaan, miten sen sitten käy kun jää huoneenlämpöön? Häviääkö teho tms.?


Heräsin  jopa eräänä aamuna ennen Juusoa.
Onko mitään ihanampaa, kuin OMA nukkuva lapsi?
<3


2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa!

    Ei oo kyllä mitään ihanampaa! <33

    VastaaPoista