torstai 13. helmikuuta 2014

Ihmeen ihme!

Ihme on tapahtunut:

Me oltiin perhekerhossa! Juuso heräsi hieman ennen yhdeksää omassa sängyssään ja kävin sen meidän väliin aamumaidolle. Silmät hieman luppasivat, mutta kuitenkin ukkeli pysyi hereillä ja ajattelinkin, että tänään me vihdoin päästäisiin perhekahvilaan. Pikapikaa vaipan ja vaatteiden vaihto, aamupalaa Juusolle naamariin ja pukemaan.

Perhekahvila siis avaa ovensa 9:30. Ipana penkkiin ja aloin harjailemaan autoa sataneesta lumesta. Nostin pyyhkijät ja *kops* pyyhkijänsulka putosi paikaltaan ja siitä lensi vielä yksi exstraosa irti. Itkua tihrustaen ja voimasanoja päästellen yritän 10 minuuttia sählätä sitä paikoilleen, koska matkan aikana tartvitsisin pyyhkijöitä. Kello oli jo puoli. J huomasi makkarin ikkunasta ahdinkoni ja tuli laittamaan auttamaan neitoa hädässä. Sitten menoksi.

Keskiviikkoisin kerho on kirkonkylällä. Olin kuvitellut että "vanhat apteekin tilat" ovat samassa rakennuksessa kuin Siwa ja kampaamo ja kaikki pienen kylän liikkeet. Väärin! Seikkailin mokomaa tuppukylää, päätietä edestakaisin ajaen vartin, kunnes hoksasin käyttää älykästä puhelinta ja etsiä Fonectasta. Siinähän se oli sen Siwan vastapäätä. (Uusille lukijoille tiedoksi, ollaan muutettu huhtikuussa vasta ko. paikkakunnalle, eikä kirkonkylällä tule asioitua kuin neuvolassa :)

Iskän pikkuapuri aina paikalla!
Iskän pikkuapuri aina paikalla. Etenkin kun on johdoista kyse.

Perhekerhossa oli ehkä jotain kymmenisen äitiä lapsineen ja meidät otettiin tosi hyvin vastaan, vaikka olin paikalla olevasta porukasta tavannut vain tämän naapuruston mamman K:n. Lapset olivat ikähaitariltaan karkeasti arvioiden 1kk - 4v. Juuso oli taas hitaasti lämpiävä - ensin katseli muiden touhuja aivan äidin vierestä, sitten uskaltautui tutkimaan leluja ja kun oli kotiinlähdön aika, Juuso ei olisi malttanut lopettaa leikkejään.

Tosi kiva mieli jäi kerhosta ja haluaisin kovasti päästä sinne vaikka joka kerta!

P.s.Löydettiin aivan ihana talo, jota käydään katsomassa sunnuntaina. Pitäkää peukkuja, että se olisi yhtä ihana kuin kuvissa vaikuttaa, kukaan muu ei halua sitä ja saataisiin raha-asiat järjestymään! Ei kai ole liikaa pyydetty? :D

Se on ihanasti maalla, kirkonkylälle 22,5km, lähimpään kauppaan luultavasti 17km ja Joensuuhun 43km. Eihän kukaan (muu kuin me) haluis asua niin korvessa? Sunnuntaina on yleinen näyttö, toivottavasti muita ei tule paikalle!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti