torstai 12. joulukuuta 2013

On vilinää vilskettä..

Sissi antautui Juuson paijailuille
Huh huh, miten on ollut menoa ja meininkiä! Ei oo paljon joutanut kirjoittelemaan.

Vihdoin ja viimein Juusolle putkahti se kiukuteltu hammas ylös. Ja toinenkin on aivan vähää vaille läpi (ellei jo ole, en ole pariin päivään katsonut), mutta se ei kiukuta. Hampaiden puhkeaminen on varmaankin vaikuttanut myös yöuniin, kun Juuso on muutaman yönä nukkua posotellut yhteen menoon yhdeksään, kymmeneen saakka omassa sängyssään.
 Mie vuorostani oon saanut kiukutella oman hampaani kanssa, kun alaleukaan ei mahdu viisauden hampaat nousemaan ja nyt ne ovat alkaneet tehdä kipeää. Tiedossa on röntgen ja niiden poisleikkaus. Ou.

Treffeille lähdössä
Ollaan nyt treffattu myös muita vauvoja ja mammoja. FB.n ryhmän kautta löytyneen mamma-kollega-kaverin kanssa juttu luisti niin hyvin, ettei meinattu malttaa koteihimme lähteä. Tunti kärryteltiin vaunuinemme ja koirinemme pitkin poikin  ja puoli tuntia vielä höpötettiin meidän risteyksessä.

Tämä lähimpänä asuva äiti vauvansa kanssa tuli eilen meille ja meillä oli kamalan sotkuista, kun oltiin vaan sovittu tapaamisajankohdaksi tämä viikko ja klo. 13. Rintsikat ruokapöydän penkillä, mie kalsareissa tukka rasvaisena, tavarat sikin sokin ja huonelämpötila 17 'C  teki varmaan oikein mukavan ensivaikutelman. Mutta tästä alemmas ei voida vajota ja seuraavan vierailu kerran on oltava pakosti positiivisempi kokemus (jos enää uskaltautuvat meille). Tosin meillä ei aivan yhtä hyvin kemiat natsaa tämän äidin kanssa, mutta ihan kiva kuitenkin saada seuraa.

Viime viikolla myös nähtiin yhtä vaille kaikkia kummeja. Miehelle järjestetty yllätys oli, kun J:n kaveri vaimonsa kanssa tulivat Joensuusta meille pariksi päiväksi. Oltiin J:n kanssa Prismassa ruoka- ja joululahjaostoksilla ja sitten tavattiin "aivan sattumalta" hyllyvälissä. J ei meinannut edes tajuta ja miulla petti pokka. Mutta ilme oli näkemisen arvoinen ja mies iloinen - tavoite saavutettu.

Juuson koirakaveri Rontti
Vähän jos on sosetta
otsassa ja rähmää silmässä...
Perjantaina saapuivat Juuson sylikummi-ystäväni miehensä kanssa meille ja porukalla lähdettiin lauantaina pikkujouluihin Kouvolaan veljeni (myös Juuson kummi) ja ystäväni luokse. Pikkujoulut olivat siis sellaiset siistit ystävien tapaamis-kekkerit, ei mitkään ryyppäjäiset. Syötiin kolmen ruokalajin ateria: savuporotäytetty jälkiuuniruisneppari, salaattia, supermureaksi kypsytettyä nautaa kermaperunoilla ja jälkiruuaksi suklaa(juusto?)kakkua. NAM! Pelailtiin lautapelejä, käytiin pitkän kaavan mukaan saunassa  ja höpöteltiin.

Mitähän täältä
löytyy?
Sunnuntaina Juuso sai etukäteen joululahjansa veljeltäni, koska sille oli jo käyttöä. Ja paketista löytyi siis vauvapulkka!! Käytiin sitten heittämässä jo Kouvolassa pulkkakierros ja lenkitettiin samalla koirat. Kummi sai kunnian vetää Juusoa pulkassa ensimmäisenä. Ja poika istua napotti tyytyväisenä ihmetellen maisemia eri perspektiivistä.

Uutta pulkkaa testimässä
Toinen huippuhärveli on hyppykiikku! Ostin FB:n kirpparin kautta itkuhälyttimet ja sain kaupanpäälliseksi hyppykiikun. Voi sitä riemua :)

Juuso on alkanut myös vähitellen nousta konttausasentoon. Ei se siinä kauaa jaksa olla, mutta siitä se lähtee. Treeniä, treeniä. Kuten vähän ounastelinkin, meillä taitaa jäädä ryömiminen väliin kokonaan.

Eilen J sai värjätä miun hiukset, kun Juuso oli jo nukkumassa. "Oon mie yhen kerran värjännyt. Iteltäni 15-vuotiaana." Tosi vakuuttavaa. Mutta hyvällä neuvomisella sain hyvän ja tasaisen värin hiuksiin. Vähän jos on pulsareissa väriläiskä. :D

3 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan värinen pulkka! :O

  Löysin tänne pörrösukan kautta ja jäädään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän oli äidin toive, että jos on värivaihtoehdoissa vihreää, niin semmonen :D

   Ja kiva että löysit "linjoille" :) Tervetuloa lueskelemaan meidän elämästä, vaikka postaustahti harvoin on hurja :D

   Poista
 2. Eksyin blogiisi ja luin jo muutamia tekstejä :) vaikuttaa hyvälle, joten sait uuden lukijan! Mun blogia voi käydä kurkkimassa myös http://tiitutiiakatriina.blogspot.fi

  VastaaPoista