torstai 19. joulukuuta 2013

8kk-neuvola

No nyt on 8kk-neuvolassa käyty vähän etukäteen. Oli lääkärineuvola ja viimeisin vapaa aika 10:30, olipas rankkaa herätä! Juuso oli oikein hyväntuulinen neuvolassa, höpötteli ja hymyili lääkärille ja terkalle. Sovittiin että voidaan käydä myös 10kk-neuvolassa, kun mie haluisin mitat käydä otattamassa.

Pituus: 70.3 cm 
Paino: 8220g
Pään ympärys: 45.2 cm

"Tyytyväinen poika, tasaisesti kasvaa. Oppinut juuri ryömimään. Aukile, näkö, kuulo, sydän ja keuhko***?, vatsan palp. iho norm. A. fem. +/+. Kivekset +/+. Jäntevyys ja suojaheijasteet norm."

Kuka tietää, mitä tuo A. fem. meinaa? Ja tais ihan rutiinilla kirjoittaa tuon "iho norm." kun kuitenkin oli puhetta ja näki ne kuivat läiskät ja veikkasivat atooppista ihottumaa. Mutta perusvoidetta sanoivat vaan että käyttäs ja jos pahenee, niin Sibicorttia.

Käytiin neuvolan jälkeen Prismassa ostamassa Juusolle evästä. Ostettiin jo Semperin puurojauhe 8kk--> ja hedelmäsoseita (osassa myös jogurttia). Sitä vähän ihmettin, kun neuvolassa sanoivat että 10kk eteenpäin hapanmaitotuotteita, mutta sitten purkkiruoissa on tuota jogurttia 8kk eteenpäin. En tosin vielä perehtynyt, että onko soijajogurttia vai ihan lehmänmaito vai mitä.

Ryömimisessä on löydetty jo kakkosvaihe ja maailman(talon)katselmus avartuu. Koirankupit on aivan must ja mie olin taas paha paha äiti ja siirsin Sissin ruokailu- ja juomapisteen portaiden tasanteelle, missä ne ovat varmaan vielä pari kuukautta turvassa. Myös neuvolassa Juuuso esitteli tätä uutta taitoaan.

Mutta nyt varmaan blogi hiljenee jouluksi. Viimeistään ensi vuonna sitten palaillaan linjoille, kun ollaan kotiuduttu Pohjois-Karjalasta.

Hyvää joulua kaikille pienille, isoille ja karvaisille!!

P.s. Istuinasiassa ei olla vielä päästy eteenpäin

1 kommentti: