maanantai 2. joulukuuta 2013

Hupsista keikkaa!

Ekaa kertaa keinumassa 26.11
Nyt vähän nolottaa!! Edellisessä kirjoituksessa kirjoitin että mies ei muistanut täyttää miun joulukalenteria. Katsokaas ottamiani kuvia, mitä sieltä kalenterista pilkottaa? :'D Aamulla oli tullut J:ltä viestiä, kun se oli lukenut miun blogia, että katsoppas sinne kalenteriin. Nauroin ääneen.

Mutta on se mieskin hupsu.

Kävin perjantaina jouluostoksilla ja mies jäi hoitamaan Juusoa. Oli lapsen ruoka-aika ja mies soittaa miulle: "Ootko sie tään broilerin kanssa antanut jotain muutakin? Juusolle ei oikein maistu tää pelkästään." Syvä huokaus. J oli sitten syöttänyt pelkkää broilerijauhoa pojalle (käytännössä se meni ihan jauhoksi kun sauvasekoittimella sössäsin, ja oikeastaan se on niin aika kätevä). Saatoin hieman sättiä maalaisjärjen puutteesta. Ja tietenkin se oli sulattanut koko pussin sitä broileria eli sinne meni ainakin viikon annokset, kun ei sitä pakkaseen voinut takaisin laittaa eikä viittinyt montaa päivää syöttää.

Toinen esimerkki eilisestä puhelusta:

J:"Juuson kummisetä soitti ja kysy mitä Juusolle joululahjaksi. Mie sanoin että niitä vaatteita voi ostaa, mutta mikä koko se oli?"
Mie: "kokoa 74"
J: "Ok. Varmaan myös 75 menee?"
Mie: *hykertelyä* :'D "Semmosta kokoa ei oo."

On se aika hassu mies. Mutta onhan se totta, että äidithän nämä tällaiset asiat yleensä hoitaa. Ja on J ollut ennen aika noheva syöttämisen suhteen, mutta en tiedä mikä aivopieru sille iski kun luuli että broileri on aloitettu sellaisenaan. Eihän aikuisetkaan syödä lihaa pelkiltään (paitsi grillimakkaraa).

Mitähän lapsestakin kasvaa, kun on tällaiset hömelöt vanhemmat? :D

Viime yönä tuli tännekin vihdoin kunnolla lunta. Päivän missiona oli käydä ostamassa lumikola RobinHoodista ja samalla katsella loppuja joululahjoja. Juuso kuitenkin vetäisi kahden tunnin päikkärit rattaissa, joten shoppailuaikaa ei juuri jäänyt. Kotiin palattua kolailin pihatien ja kyllä oli kivaa. Saa nähdä, että missä vaiheessa talvea alan vihata kyseistä kotityötä. :D Samalla heittelin koiralle frisbeetä ja höpöttelin rattaissa istuvalle Juusolle.
Ihan ei vielä tasapaino ole
huipussaan.
Mutta mitä kovempi vauhti,
sitä leveämpi hymy.

Pulkalle olisi jo kovasti käyttöä, mutta koska se on jo kuulema pukin kontissa, on maltettava jouluun asti ajella rattailla. Tänään huomasin kuinka kätevät nuo  meidän leveärenkaiset rattaat ovat 15 sentin hangessa, eivät luiruttele.

Huomenna tavataan sen naapuruston mamman kanssa, jolla on nuorempi tyttö kuin Juuso ja kultainennoutaja. Käydään lenkillä ja uskon että juttu luistaa. Sehän se on aina vähän jännittävää uusien tuttavuuksien kanssa.

Illasta sitten jatketaan agilitytreeneihin ja niiden jälkeen hakemaan mies kotia töistä.
Tiistai-iltana oon järkännyt yllärin miehelle, perjantaina tulee Juuson kummitäti miehensä kanssa kylään ja lauantaina suunnataan koko konkkaronkka Kouvolaan veljeni ja ystäväni järkkäämiin pikkujouluihin. Eli tohinaa riittää, mutta se on vain kivaa! Niin paljon saa nysvätä kotona keskenään.

P.s. Osaako kukaan bloggeristi sanoa, minkä takia Bloggerin kello näyttää 10 tuntia jäljessä? Eli kun julkaisin tämän oikeaa aikaa 2:47 2.joulukuuta, niin blogger näyttää että oisin julkaissut 1.joulukuuta 16:45? Todella ärsyttävää.

6 kommenttia:

  1. Kato aikavyöhyke asetuksista?:) Mie en vaa nää siun kuvia tässä postauksessa??: o Liekkö miun kännyssä vika vaiii... Pst.Eiks ne höpelöistä vanhemmista kasva ne symppislapset:P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kattoa kunhan koneelle pääsen. Kuvat otin puhelimesta sähköpostiin ja sähköpostista kopioin, joten hämminki voi olla siinä. Tosin miulla itellä kyllä näkyy niin koneella kuin puhelimessakin.

      Poista
  2. Minäkään en näe tämän postauksen kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jolle vastasinkin nuista kuvista. Ehkä korjaan nyt ne puhelimella, mutta ne jää taas isoiks ja huonolaatusiakin on. Loppuviikko on niin menoa ja meininkiä ettei ehdi kauaa kykkimään koneella :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Mie poistin ja lisäsin kuvat uudelleen suoraan puhelimesta. Hyvä että näkkyyvät nyt :)

      Poista