torstai 19. helmikuuta 2015

Aurinkoisia päiviä, onnen häiviä

Täällä sitä ollaan edelleen. Hirmuinen inspiraatio olisi kirjoittaa blogia, mutta ei sitä sitten kuitenkaan jaksa vaivautua. Ja kun postaustahti on näin harva, tulee helposti kirjoitettua piiiitkiä, tylsiä juttuja. Ehkä jossain vaiheessa vielä aktivoidun.

Pojat ovat selvinneet vihdoin nuhasta ja pelkään, että milloin meillekin iskee mahatauti, kun sitä tuntuu olevan kaikkialla. Tosin ei me missään liikuta, niin vaikea sitä on saada ;) No ei, oon mie pari kertaa käynyt Joensuussa Perheentalolla muita marrasmuruja tapaamassa ja laskiaissunnuntaina raahasin koko konkkaronkan seurakunnan järjestämään laskiaistapahtumaan. Kyllä tää tästä.

 Oon saanut hirveesti puhtia aurinkoisista kevätpäivistä. Kyllä. Väitän että on jo varhainen kevät, vaikka J jankuttaa että nyt helmikuussa on vielä sydäntalvi. Ja kun tällainen haaveilija olen, niin on kaikennäköisiä projekteja keväälle ja kesälle suunnitelmissa.

 J:n työpäivinä arki sujuu aika kivasti. Pojat ovat valtaosin hellyyttäviä ja kilttejä mussukoita, mutta välillä on hetkiä, jolloin molemmat huutavat kurkku suorana, enkä tiedä kumman yrittäisin hiljentää ensin. Välillä tekisi mieli liittyä itsekin kuoroon. Juusolla voin myös sanoa rehellisesti olevan uhmaikä päällä. Kerpeleen perunatkaan kun eivät pysyneet lusikassa/haarukassa ja putosivat vähän väliä lattialle, niin kyllä se oli liki maailmanloppu.

 Kunnon kameraan on tullut myös tartuttua näiden ihanien KEVÄTsäiden innoittamana useamman kerran ja  näin tullut myös tallennettua arjen hetkiä. Jotka joskus jos saisi aikaiseksi tilata paperikuviksi... Ikuisuusprojekti.
 Jasper täyttää ensi viikolla jo 3kk! Pikkuherra kannattelee päätään hyvin, ihastelee päivittäin käsiään, kuolaa, ja muljuttelee kieltään. Päivärytmi on jo ja yöt nukutaan edelleen 1-2 syötöllä.  Ulkonäöltään Jasu muistuttaan paljon enemmän minua, kuin Juuso.
 Näin tällä kertaa. Odotan tämän kevätinspiraation iskevän tännekin. Blogille olisikin jo uusi nimi mielessä, mutta vaihdan sen sitten taas sillä kuuluisalla "paremmalla ajalla".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti