perjantai 20. helmikuuta 2015

Surullisen kuuluisa välikausi

Reima
Niinpä niin. Kun on nyt se kevät, niin pitää taas miettiä mitä kevyempää ulkovaatetta tuolle taaperolle hommaa.

Olen ajatellut tehdä niin, että ostan uutena Juusolle ulkovaatteet ja Jasper-parka pikkuveljen roolissa saa aina veljen vanhan. Pikkusisaruksen kurja kohtalo :D

Juusolle ajattelin vk-haalariksi Reimaa, koska olen ollut tyytyväinen Reiman talvihaalariinkin ja koko olisi helppo arvata (92). Mutta Reimalla ei ole mitään kivoja kuoseja (mikä nyt on visuaaliselle äidille teknisten ominaisuuksien lisäksi tärkeä seikka), niin katselin vähän muitakin vaihtoehtoja.

Reimalla kovasti toki Reimatecin huipputekniset ominaisuudet houkuttelisivat.

Esim. Reiman Syenite Kiddo:
"Vesipilariarvo kertoo, kuinka paljon painetta kangas kestää, kunnes vesi läpäisee sen. Arvo (kuvitteellisen vesipilarin korkeus) ilmoitetaan millimetreissä.
Vesipylväs, alaosa 10000
Erittäin hyvin kulutusta kestävä 25 000
Erittäin hyvin kulutusta kestävä alaosa 50000"

MOLO
Mutta aivan erittäin ihastunut MOLOn Polly Foxiin! <3__,<3 Siinä olisi vesipilariarvo 5000mm, eli ei yhtä hyvä kuin Reimassa. Hintaa vain 15euroa enemmän. Vaikea valinta! Ja vielä olisi toki kaikkia muitakin merkkejä katsastamatta.

Vappu -14 KappAhlin haalarissa
Juusolla oli aiempi vk-haalari KappAhlin Kaxs. Kankaiden tekniset ominaisuudet olivat riittävät (ainakin 1-vuotiaalle), mutta muotoilussa oli petrattavaa. Kaulus oli hirmuisen korkea ja suussa koko ajan, ellei sitten vetoketjun ekaa 10 senttiä pitänyt auki. Lahkeet olivat aivan hiivatin tiukat ja kyynel meinasi vierähtää hikipisaran kanssa sekä lapselta että äidiltä, kun tungettiin kumppareita lahkeisiin. Ei varmaan tule enää koskaan enää meille.

Ja haalarin lisäksi tuon ikäiselle olisi kätevä myös erikseen joku
PompDeLux
takki, koska meidän MOLOn softshell on varmaan jo liian pieni Juusolle. PompDeLuxia?

Ja vielä kenägtkin! Niihin en ole uhrannut pienintäkään ajatusta. Nyt voisi olla keväälle jo jotkut GoreTexit paikallaan. Hattuina menee trikoopipot, joita meiltä löytyy useampi kappale.

Huh! Niin ihanaa, mutta niin kamalaa tämä lasten pukeminen. Vielä kun saa itse päättää. Mutta odotetaanhan jokunen vuosi, kun vielä pitäisi ottaa käyttäjänkin mielipide huomioon. Saan harmaita hiuksia jo nyt.

Mihin muiden muksut pukeutuvat tulevana keväänä?

3 kommenttia:

 1. Mä onnistuin löytämään P:lle Facebookin Reimatec-kirppikseltä välikausihaalarin (käytetyn, yhdellä lapsella ollut) hintaan 23€ :) Katsotaan jos sitten ostaisi vielä takki-housu -yhdistelmän lisäksi, niin löytyisi varmasti aina kuivat kamat päälle. Kenkiä vielä metsästän... Onnea etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie päädyin kuitenkin Jesper&Juniorista tilaamaan Jonathanin viime kauden mallin, kun oli -50%. Ei niin ihana kuin Molon kettu, mutta raha puhuu ;D Ja kestää hyvin vettä.
   Miekin oon vähän väliä FB:n kirppisten haalaritarjonnat katsastanut, mutta äkkiä ne kohtuuhintaset menee.

   Tänään testasin että vielä menee meidän entinen softshell-takki, joten ei onneks tarttee sitäkin ostaa. Vk-rukkaset (kahdet) pitää hommata myös, kun entiset on jo pienet.

   Mutta ne kengät... Kumpparithan on kyllä hyvät, mutta nekin alkaa olemaan pienet ja kirpparilta ostamani Crocsin kumpsut olikin ihan liian isot.

   Kerrohan mihin kenkiin päädyt, niin tietää katella itsekin ;)

   Poista
 2. Meille on tulossa molemmille Reiman puvut :) ei oo ennen ollut :)

  VastaaPoista