torstai 28. helmikuuta 2013

Työpäivä (ja palkkapäivä!)

Tänään (31+3) päättyi kahden viikon saikkuni ja olin töissä. Työpäivä oli sinällään huippukevyt, kun on hiihtoloma (lapsia oli pari, en nostellut ja meitä aikuisia oli kolme, käytiin retkellä jne.). Mutta vaikka päivä oli kevyt, olen tänä iltana kipeämpi kuin kertaakaan kuluneen kahden viikon aikana. Nivusiin ja lantioon koskee, ja mahaan. Voin vain kuvitella, mitä se olisi seuraavalla viikolla kun lapsia olisi täysi tusina paikalla!

Niinpä vakaa aikomus on huomen aamulla pyytää neuvolassa sairaslomaa ja varmaan sitten ensi tiistaina neuvolalääkäri on paikan päällä ja siltä saisi loppuajalle saikkua. Turha rueta reutoomaan. Ja työkavereillekin olisi parempi saada pitkäaikainen sijainen kaveriksi kuin odotella että "jos se Taija tuleekin töihin vielä paksumpana ja kömpelömpänä kuin nyt".

Nyt muutamana iltana ja tänään töiden jälkeen on masukkia nyityttänyt eli se on varmaan se hikka, mitä raskauskalentereissa on lukenut että voi alkaa menneillä viikoilla. Eilen parkaraasulla hikka kesti n. puoli tuntia :D Ja muutenkin tyyppi on ollut kova mylläämään (minkä se nyt mahtuu) :)

Kuva: bebes.fi
Tänään oli myös (kuten jo otsikossa kerrotaan) palkkapäivä! Sitä on odotettu kuin kuuta nousevaa, sillä viime kuussa se auton rottelo sotki budjetin totaalisesti (nyt siitäkin on toistaiseksi muuten päästy eroon). Niinpä tein bebes.fi:lle pitkään suunnitellun tilauksen.

Pakettiin tuli pari pientä Lifefactoryn lasista tuttipulloa, lisätuttiosat ja korkit mahdollista maidon säilyttämistä varten, Earth Mama Angel Baby:n Natural stretch oil ja Boobin Fast Food -imetysliivit.

Tuon öljyn tilasin yrityksenäni ehkäistä raskausarpia, joita orastaa vähän navan ympärillä ja viiru toisessa reidessä. Kenties liian myöhäistä, mutta yrittänyttä ei laiteta. Tähän mennessä olen rasvaillut mahaa ja kroppaa suihkun jälkeen ihan vain Dermosilin vartalovoilla (vaniljan tuoksuinen herkku, tekis melkein mieli syödä sitä.)
Kuva: bebes.fi

Liivit lähti tilaukseen, kun nämä raskausaikani hankkimat tavalliset liivit ovat jo hieman pienet ja hankaavat, niin saisi sitten joustavuutta kuppeihin. Yksi raskaana oleva kaverini kehui ko. liivit mainioiksi ja niinpä ajattelin tilata samanlaiset. Saa nähdä miten toimii suuremmassa kokoluokassa :D. Nyt ne sattuivat olemaan alennuksessakin, 35e!

Tänään töistä tullessani en ehtinyt näkemään kuin perävalot vaihtobussista, joten miulla jäi aikaa kaupungilla tuhlattavaksi puoli tuntia. Ostoskeskuksia on montakin ihan vieressä, joten poikkesin Opriin ja siellä Nicky&Nellyyn. Siellä olikin rekissä paljon reilussa alennuksessa (-60%) olevia Mamalicious-vaatteita, joista muutamia kävin sovittamassa. Sieltä lähti matkaan yhdet mammafarkut ja kaksi paitaa. Kuvia kenties toiste.

Huomenna tosiaan neuvola klo. 8:15. Siellä on vielä vissiin sijainen, kun miun neuvolatäti on kanssa hiihtolomalla. Toivottavasti se myöntää miulle arkailematta saikkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti