maanantai 18. helmikuuta 2013

Leppoisa läski :D

Tänään alkoi rv. 31 eli 30+0.
30+0
Posti ilahdutti minua tänään äitipolin poliklinikkamaksulla 27,50e, joten olen ihan tyytyväinen etten sitten viimeisimmällä kerralla mennyt sinne taas turhaan odottelemaan vaan pötköttelin kotona. Enkä jatkossakaan taida ihan hevillä lähteä tuohon hintaan. Voi jösses, miten kalliiks tulee maata sairaalassa sitten kunhan synnytyksen aika on! :-o

Olen nyt viettänyt leppoisia saikkupäiviä. Perjantaina kävin katsomassa Nean wanhojen tansseja ja tein sitten näyttävän sisääntulon hieman kiireessä. Urheilutaloissa ja niiden katsomoissa on aina portaita ja niinhän mie sitten kaatua rumahdin portaita laskeutuessani ja miehet penkkien päädyistä koittivat epätoivoisesti napata minnuu kiinni :D
Onneks kävi tuuri tai sitten vaistomaisesti varoin mahaani ja kaaduin jalkani päälle ja toinen jalka jotenkin akrobaattisesti takana. Mojova mustelma on syntymässä sääreen ja reisikin varmaan vähän venähti, kun siihen on nyt sattunut.

Viikonloppuna tuli yksi kaveripariskunta kylään.Syötiin hyvin (tortilloja, lohta jne.) ja lauantaina käytiin Imatran kylpylässä lillumassa, ulkoilutettiin koiria ja sunnuntaina miehet kävi sitten luistelemassa ja mie hengailin siellä seurana kengät jalassa. Olisi ollut kiva luistella, mutta ehkäpä ensi talvena sitten.

Tuosta kuvasta muuten huomaa, miten maha on pullistunut myös tuolta ylhäältä. Ja johan pikkutyyppikin alkaa olla vau.fi:n mukaan 36cm pitkä ja painaa 1600g ja sen huomaa, kun potkut tuntuu korkealla kyljessä. Ja voi tätä vessassa ramppaamisen määrää!

Ostin muuten verilettuja, joita sitten välillä syön hemoglobiinin nostamiseksi. Ne ei onneksi maistu pahalta, aikalailla tavalliselta letulta. Pitäs myös soittaa neuvolaan ja kysellä, mitä ne miun veren rautavarastot nyt sitten näyttääkään, kun perjantaina kävin taas piikitettävänä.


Jacky Baby Wildwatch fleecehaalari Oon myös FB:n lastenvaate ja -tarvike -kirppikseltä koittanut löytää sitä pientä ja sopivaa vanupukua tms. Saattaa olla, että tilipäivän tullen käyn jostain ostamassa ihan uuden, kun esteettinen silmäni on vähän kranttu :P Oon nähnyt monessa paikassa nimittäin alennuksessa kivoja pukuja. Netissä myös mm. Tikkunekussa on söpö nallepuku, mikä melkein himottelis.. :D Se ois vielä alennuksessakin ja löytäshän tuolta kaikkea muutakin, mm. lasisia tuttipulloja suht edukkaasti.

Oon tässä joutessani pessyt taas vauvan vaatteita ja tarvikkeita. Pesin NameIt:n värilliset harsot äitiyspakkauksen värillisten vaatteiden kanssa ja hupsis - valkeat osat saivat uutta väriä. Voi p***a! No, ei voi mitään :D

Ensi viikonloppuna tulee miun vanhemmat käymään (hakemaan auton pois, jos se siellä korjaamon pihassa vielä on) ja toivon mukaan tuovat pinnasängyn tullessaan. Pääsis sitten vähitellen laittelemaan makkariakin vauvakuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti