sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Askartelua paskartelua

Tänä viikonloppuna porukat tulivat käymään ja toivat mm. sen pinniksen tullessaan. Pinnasänky on hellyyttävän pieni, kun sitä ei ole vielä jatkettu <3 Sain myös omalta lapsuusajalta tyynyliinoja ja lakanan.

Lauantaina käytiin shoppaamassa pinnikseen patja ja koska pinnis ei ole nykyajan standardikokoa, askartelimme äidin kanssa illan leikaten sitä oikean kokoiseksi ja ommellen patjan suojusta sopivaksi.

Samalla ostettiin (äiti osti) JYSKistä parit kosteussuojalakanat ja pussilakanasetit. Kotona huomattiin sitten, että ei ne pussilakanat olekaan aivan sopivia äitiyspakkauksen peittoon, vaikka myyjä niin vakuutteli :( Mutta koska ei jaksettu vaivautua palauttamaan ja ne on kuitenkin aika söpöä kuosia, niin kai niille käyttöä keksii esim. laittaa aluslakanaksi tai kesällä, jos ei tarvitse peittoa ja pelkkä lakana riittää jne.

Prismasta vielä löytyi hauska Herra Hakkarainen -pussilakana, joka sekin kotiutui meille ja se sentään on sopivan kokoinen. Mutta on ihan järkyttävää, miten esim. Finlaysonin Muumi-lakanat vauvakoossa maksavat niin järjettömän paljon, jtn. 30-40e.

Ja tässä eräänä iltana sain inspiraation alkaa huovuttamaan vauvalle mobilea, kun en ole löytänyt mieleistä mistään (ainakaan sopivaan hintaan). Otus illassa, telkkaria katsellessa on suurinpiirtein nämä syntyneet. Sininen kukka on vielä kesken (ja siltä se näyttääkin) ja vielä on tarkoitus tehdä harmaa hiirulainen viidenneksi. Ja täytyy kehitellä joku teline, mihin ne saa sitten roikkumaan. Ja tehdä vielä yksityiskohtia, kuten kukkaan leppäkerttu, pupulle porkkana jne.

Varmaan teen myös vastaavasti vaunuihin itse jonkin vaunulelun. Tällaisiinhän voi varmaankin vaikka huovuttaa kulkusen sisälle, kunhan ei katkaise neulaa.
30+3

Sitten joutessaan tuli leikittyä kameralla ja yritin ottaa jtn kivaa mammailu-kuvaa, mutta itsekseen se on hankalaa. J:kin on aika huono valokuvaaja, useimmiten horisontti on totaalivinossa ja kohde pieni pläntti keskellä eli rajaustakin voisi harjoitella.. :D

Torstaina sitten palaan töihin kokeilemaan työntekoa. Tää sairausloma-aika on ollut ihanaa, kun ei ole koskenut mihinkään!! Ei liitoskivuista enää tietoakaan.
Sen puoleen, on kiva nähdä ihania työkavereita, mutta kammoksun hieman kaikkea sitä kykkimistä ja polven korkeudella työskentelyä.

Mutta perjantai-aamuna on neuvola, siellähän sitten voi jutella ja sopia, että miten toimitaan jos alkaa taas ahdistaa ja kipuilla.

3 kommenttia:

  1. Ihania pikku otuksia! :)

    VastaaPoista
  2. Mä ostin myös jyskistä pussilakanasetin, ja totesin kanssa ettei ole ä-pakkauksen peittoon sopiva, mutta kyllä se sitten kävi kun toisesta päästä hieman taittaa peittoa, tai ainakin meillä oli sitten oikein hyvä :) Ihana pinnis! Mukavaa loppuraskautta sulle!

    Jos kaipaat lukemista niin käy katsomassa mun blogia.. http://pienenihmeenmatkamaailmaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Niinpä, ei se koko tietty hirveästi heittänyt.

    Pinnasänky on yli 50 vuotta vanha, suvussa kulkenut. :)

    Ja toisinaan oonkin siun blogia käynyt lukemassa ;)

    VastaaPoista