tiistai 1. tammikuuta 2013

Hemmottelua ja hankintoja

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Nyt on joulu takanapäin ja uusi vuosi korkattu. 22.12 lauantaina tonttuiltiin oikein urakalla kotiseudulla, nähtiin kaikkia kavereita ja heiteltiin niitä puketeilla. On meillä mukavia ystäviä. Aatonaatto vietettiin miehekkeen vanhemmilla ja jouluaatto miun vanhemmilla. Sittenpä J lähtikin töihin ajelemaan jouluyönä klo.4.. :( Mie joulunpyhät kylättelin, näin sukulaisia ja kummitätiä.

Sain myös ihania joululahjoja ja sinällään positiivinen yllätys, että emme saaneet yhtään vauvatavaraa yhtä kestovaippaa lukuunottamatta (se oli kyllä sen puoleen hyvä lahja). Eli olimme vielä kaikille omia itsejämme. Lämmittävimmät lahjat olivat varmasti villasukat äidiltä ja mummilta, ajatuksena paras hierontatuoli-hässäkkä mieheltä (ainoa vain, että käyttöohjeet kieltää käyttämästä raskauden aikana, mutta saa nähdä tuleeko toteutettua. Pitihän se koeajaa.) ja tusina muita käyttökelpoisia ja miulle sopivia asioita (sauna- ja suihkujuttu-juttuja, kirjoja, pikku pyyhkeet, jne. jne)

Joulun ja uudenvuoden välipäivinä lähdettiin sitten kuuden hengen + yhden piilomatkustajan kanssa kylpylöimään Flamingoon Vantaalle. Siellä oli aivan mahtavuutta Spa & Wellness -puoli, mikä on K20. Siellä oli hiljaista, kaikki hiimaili rauhassa ja keskusteli ystäviensä kanssa ja lilluskeli. Altaita ko. puolella ei ollut kuin kaksi, mutta sitäkin miellyttävämpiä. Matala kuumavesiallas ja mineraalivesiallas, missä kun kellui, kuuli veden alta musiikkia. Lisäksi löytyy erilaisia saunoja. Ja sinällään yllättävää, se puoli ei ollut edes hirveän täynnä! Aina mahtui sinne minne halusi, koko konkkaronkallakin.

Amarillossa, ENNEN ruokaa
Seuraavana päivänä meillä oli liput vain vesipuiston puolelle. SIELLÄ oli väkeä kuin pipoa! Välillä sai varoa mahan kanssa, kun penskoja sukelteli miten sattui ja välillä ne sitten potkivat varomattomasti. Parasta antia sillä puolella olivat varmasti liukumäet, mihin ihan kaiken varmuuden varalta en sitten mennyt.

Samana iltana käytiin myös hohto-minigolffaamassa ja se oli aika metkaa, vaikka tyylilleni uskollisena hävisin kaikille :D
Reissun aikana myös tuli syötyä hyvin (matkan varrella kaverin työpaikalla henkilöstöravintolassa, Amarillossa, kreikkalaisessa ravintelissa sekä hotellin aamiaisilla <3). Hotelliaamiaisilla muu porukka ihmetteli, miten voin kitata nestettä niin paljon ja kuinka olin aina viimeinen.

Ylipäätään joululomalla on tullut syötyä paljon ja silläpä se mahakin on varmaan taas vain kasvanut ja kasvanut.

Vauvatavaraa on myös tullut hankittua nyt loman aikaan. J:n siskolta saatiin pari isoa säkillistä vauvan vaatetta, leikkimatto, muutama lelu ja kantokoppa, jos tuurillaan kävis vaunuihin jotka olivat vielä hommaamatta. Muutama vaatekin on kaupoista tarttunut matkaan. Ennen Pohjois-Karjalaan lähtöä tuli myös ostettua FB:n kirppiksen kautta sitteri ja imetystyyny.

Mutta eilen mie repäsin ja ostin tori.fi:n kautta vaunut Joensuusta! Hintapyyntö oli 300e, mutta, melkein eka kysymys miulla myyjälle oli että myykö se 250e. Ja suostuihan se. Eli Herqulesin Razor 4 mie tungin jo muutenkin suht täyteen Mazdan kotterooni (off topiccina= joka ei muuten mennyt katsastuksesta läpi). Onneksi ne tosiaan taittuu pieneen tilaan, mikä oli yksi kriteeri meillä vaunuille, kun autolla tulee reissattua.
Toinen kriteeri oli, että pitää olla ns. maastomalli, että pääsee sitten poluilla, sohjossa ja sun muilla "ei-niin hyvillä alustoilla". Ja hyväksi siihen haukkuivat myyjä (itsellä oli sama tarkoitus ollut) sekä keskustelupalstat.
Kolmanneksi vaunujen pitää olla omaa silmää miellyttävät. Netistä nykäsin kuvan, eli samanlaiset samanlaisella kuosilla ovat. Noita kahta reppujuttua ei tullut, mutta vaunukoppa ja ratasistuin on. Eikö ookkin hienot!?

Seuraava hankinta olisi itselle talvitakki. Säät ovat olleet hyvin vaihtelevia viikon aikana (-31C - +3C). Ohuehko villakangastakkini ei ole oikein sopiva kumpaankaan ääripäähän. Muutenkin töihin ja koiran kanssa ulkoiluun tartteis hyvän, säänkestävän takin. Sitäpä tässä parin päivän sisään lähden etittelemään.

Vaivoja ei ole ollut närästyksen lisäksi juurikaan mitään. Korkeintaan ähky olo (johtunee niin peevelin hyvistä jouluruista!! Vaikka onhan mahalaukullakin tilaakin vähemmän) ja hidastunut liikkuminen ("Oottakkee minnuu! Ei saa juosta!"). Niille on sentään jotain tehtävissä.

Uusi vuosi vaihdettiin J:n ja kaverimme "Matthewin" kanssa. Ammuttiin raketit (ja mie tein siinä ohessa lumihevosen - ai että lapsettaako?) ja pelattiin huippuhyvää lautapeliä, Catania. Peli vaan kestää mielettömän pitkään, mutta on tosi koukuttava.
Tinoja ei tullut valettua (itseasiassa muistelin, että oisko viime vuonna jommalle kummalle meistä tullut joku vauvatina, muistelisin että haikara) ja syötyäkään ei juuri tullut, vaikka ostettiin 1,5 kiloa ranskiksia ja 4 pkt nakkeja :D


Piti ihan luntata puhelimen ruotsinkielisestä raskaussovelluksesta, että tänään mennään viikoilla 23+1. Ens maanantaina ois neuvola, hoidetaan siellä Kela-asiat ja sitten saa pistää tilaukseen äitiyspakkauksen!! <3 Iih, ihanaa!! :)

Virallista mahakuvaa joku muu päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti