tiistai 17. syyskuuta 2013

Ei tippa tapa, mutta saattaa sattua kyllä

Heipä hei!

Meille ei kuulu mitään hirmuisen ihmeellistä. Lomailtiin viikko Pohjois-Karjalassa vanhemmillani ja kyläteltiin. Sitten hurruuteltiinkin junalla kotiin ja se junasta pois lähtö olikin yhtä kamalaa kuin olin kuvitellutkin, mutta selvisin kanssamatkustajan avustuksella. :)

"Miun rakas koirani, anna suukko"
Nyt ollaan vaan kotona oltu, J:lläkin helpottanut kun harjoittelut ohi. Juuso on ollut valmentajana agilityssä ;) (ei tosin ollut kannustamassa seuranmestaruuskilpailuissa), huomenna mennään taas itsekseen treenailemaan hallille. Hoksasin pari viiikkoa sitten, että kahvion puolella onkin sitteri, mikä on kätevä napata kentän reunalle ja siinä Juuso viihtyykin mukavasti, kun näkee meidät koko ajan.

Bright light!!
Täytynee tunnustaa muuten, että D-tippojen antaminen on ollut meillä retuperällä. Muistettiin ehkä antaa silloin ekan viikon ajan (siis kun Juuso oli kolmeviikkoinen) ja nyt sitten muutama viikko takaperin havahduttiin että niitä pitäs vissiin antaa. Edellinen olikin jo ehtinyt vanhentua, joten ostettiin uusi pullo. Alettiin antaa se 5 tippaa/vrk. Kaks viikkoa meni niin ja ihmettelin kun Juuso herää öisin neljä kertaa ja itkien (yleensä herää öhisten ja önisten). No pariks päiväks jätettiin tipat pois ja voilá - syy löytyi (ehdin jo luulla ettei miun maito riitä enää ja joudutaan siirtymään "vahvempiin" aineisiin :D ). Nyt sitten ollaan annettu 2 tippaa päivässä ja sen masu tuntuu sietävän hyvin. Nostellaan annosta ja katellaan, millon alkaa taas oirehtia. On sitä ennenkin Suomessa lapset kasvaneet ilman lisä-D-vitamiinia, joten ei tuo lapsi siihen kuole jos annos ei ole täysi. Mieluummin hyvinvoiva lapsi, kuin kipeä.

Perjantaina ois ollut seurakunnan perhekerho kävelymatkan päässä, mutta emme saaneet aikaiseksi mennä. Koska kuka jaksaa jo klo. 9 olla rupattelemassa mukavia? Tai olla lähtenyt ylipäätään liikkeelle?! Myö kun noustaan sängystä vasta 10:30-11 aikoja :D Eli saattaa jäähä hyvinkin nuo kerhoilut välistä koko syksyn aikana, heh :D Mutta jos joku perjantai-aamu satutaan vahingossa olemaan aikaisessa, niin sitten mennään.

Viikonloppuna taas kävi J-kummi seuraa pitämässä. Kyllä myö vaan ollaan oltu tyytyväisiä meidän kummivalintoihin, kun ne ovat nyt sellaiset, joita oikeasti tavataan usein. Kun muutenkin (ainakin toistaiseksi) asutaan kaikista ystävistä ja sukulaisista kaukana, niin nämä ihmiset jaksavat pitää yhteyttä siitä huolimatta :)

Nyt kömmin tuon pikkumiehen viereen, kun isäntä on taas töissä.

Öitä!! :)

4 kommenttia:

  1. Kiva oli taas lueskella teijän kuulumisia. Tunnustaudun myös d-vitamiinin "väärinkäyttäjäks". Kun sitäen vaan muista antaa..sitten sitä tosiaan havahtuu että "voi pee"! Tulee sellasia kausia,jolloin se on täysin unholassa koko DEE! Meillä Jarno 8kk neuvolassa oli kasvanu hyvin ja muutenki kaikki ok. Paitsi tuo yöuni vielä on jostain syvältä. Herää varmaan neljä kertaa joka yö. Väsymys vie voiton ja annan sille juotavaa,että pääsen nopeesti takas nukkumaan. Paljon sitä kyllä jaksaa..univelkaa on tullu 8kk aikaan vaikka kuinka. Yhtään kokonaista yötä en oo nukkunuJarpin aikaan. Aloin itekkin miettimään noita kummijuttuja...meki ollaan tehty passelit kummivalinnat. Ja nyt Joonan ja pepin iässä ne alkaa olemaan tärkeitä. Keskenään miettivät kuka on kenenki kummi ja mitä ovat kummien kans tehneet. Tuli ihan päätöntä tarinaa,kun Jarnon kans kirjotan ja puhelimella. Hyviä jatkoja sinne teille ja suukko Juusolle meiltä kaikilta. Terkuin Marjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin normaalisti herätään n. kahdesti yössä, mutta mie vaan ihan unissani tyrkkään tissin Juusolle suuhun ja siihen sitten molemmat nukahdetaan melko pian, tai oikeastaan ei edes kunnolla herätä.

      Muutamina kertoina Juusokin on herännyt useasti yöllä ja oon miekin tajunnut, miten joillakin on RANKKOJA ne YÖT! Ihan hullua, en tajua miten voi jaksaa sellasilla unilla. Itellä meni ihan zombiena ne päivät. Joten hatunnosto sinne!

      Terkkuja myös sinne pikkuserkuille (eikös niin nämä olekin...?)! :)

      Poista
  2. Ihanan sulonen poitsu <3 meillä tyttö (1,5kk) heräilee sen 4-8 kertaa yössä. välillä meni Kokonainen viikko kun heräs joka yö 6 kertaa. Parhaimmillaa klo.3-7 heräiltiin tunnin välein tankkaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Ja onneks olkoon pikku-prinsessasta! :)

      Oi joi, kuulostaa rankalta noin tiheä heräily. Ootko ite jaksanut miten tai saatko tilaisuuden nukkua esim. päivällä? Vai maltatko edes nukkua, jos saisit tilaisuuden?

      Poista