keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Uuu, eka haasteni bloggaajana!

Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1.Kiitä antajaa ja linkkaa bloggaaja jolta haasteen sait
2. vastaa kysymyksiin
3. Keksi 11 uutta kysymystä
4. valitse biisi blogia joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti

Kiitos haasteesta,  Miima89!

1. Mikä on suurin unelmasi?

Perusonnellisuus eli miun tapauksessa "punainen tupa ja perunamaa" -idylli. Eli omakotitalo jostain maalta, rakastava avIomies ;), lapsia, pari iloista novascotiannoutajaa, pari puskaratsu-hevosta ja sellainen seesteinen elämä. Se on SUURIN unelmani.

2. Miten lapsen saanti muutti elämäsi?

Onhan se nyt niin, että ennen oma elämä pyöri oman navan ympärillä, nyt se pyörii vauvan navan ympärillä. Lapsen tarpeet ovat etusijalla. Enää ei tehdä ex-tempore-lähtöjä mihinkään kavereille. Tai suunnitellutkaan reissut eivät ole olleet listalla aikoihin. Myös parisuhde on kokenut muutoksia, Juuso saa sen enimmän huomion ja "me kaksi"-aika on.. tai siis, sitä ei ole. Tai pari tuntia tuijotetaan telkkaria Juuson mentyä yöunille. Hassua on myös olla vaan päivät kotona, kun on käynyt aina koulussa tai töissä.


3. Onko mielestäsi äideille jokin "sopiva" tyyli pukeutumisen suhteen?

Mielestäni ei. En mittaa "hyvää äitiyttä" vaatetuksen perusteella esim. "onpas tuo rupsahtanut, ois varmaan aika värjätä hiukset, aina nuo samat verkkarit, eikö ole kekseliäämpää kampausta kuin poninhäntä, onko tuollainen seksikäs pukeutuminen soveliasta äidille, onkohan tuolla liikaa meikkiä tms."

Ite halu(ai)sin pukeutua kuin ennenkin, ennen raskautta, ihan kivoihin perusvaatteisiin - farkut ja erilaisia paitoja, bootsit, saappaat, nahkatakki, lakatut kynnet, perusarkimeikki. MUTTA, yllättäen kotona nyhjätessä ei ole tarvinnut ja näin miusta on tullut se collegehousu-mamma. Kaupassakin käyn niissä, koska kävelymatka on mukavampi niissä kuin farkuissa. Meikkiä kotona ei tosin tarvita.

Kaupungille tai muuten ihmisten ilmoille sentään välitän pukeutua normaalisti.

4. Lempibändisi?

Korpiklaani! Ehdottomasti. Tutustuin bändiin silloin, kun ne olivat julkaisseet vasta kaksi albumia. Monellakohan niiden keikalla oon ollut..? Nyt heinäkuussa viimeks ihan Lappeenrannassa <3

5. Unelmien ulkomaanmatka?

Mie oon nähnyt niin vähän maailmaa, että mielelläni lähtisin mihin vain. Mutta haluaisin johonkin ns. omatoimi-matkalle. Parasta olisi, kun olisi joku oppaana ja ei oltas missään turistirysissä. Australiassa haluaisin ainakin käydä. Myös Islanti on mielenkiintoisen oloinen kohde.

6. Lempivuodenaikasi ja miksi?

Tykkään kaikista vuodenajoista, mutta ehkä kevät voittaa kuitenkin kaikki. Silloin sulaa lumet, jäät lähtee ja  luonto alkaa heräillä kukoistukseensa. Päivä pitenee ja valoisaa aikaa tulee koko ajan lisää. Kesä on vielä edessäpäin.

7. Kuka olisit, jos saisit valita?

Olisin ihan minä vain. Viikon voisin kokeilla jonkun Hollywood-tähtösen elämää. Esim. Victoria Beckham

8. Jos saisit paljon rahaa, mitä tekisit? 

Toteuttasin sen "punainen tupa ja perunamaa"-unelmani :D

9. Mikä oli toiveammattisi lapsena?

Eläinlääkäri, kuinka yllättävä valinta :D Leikin sitä lelukoiralla, jolla oli mahassa patterikotelo, jonne laitoin punaista ja vaaleanpunaista lankaa ja ne olivat suolet. Tein sitten leikkauksia jne. :D

10. Miten päädyit bloggaamaan?

Kaikki alkoi siitä, kun aloin kirjoittaa kuulumisiani, jotta kaukana asuvat ystävät ja tulevat isovanhemmat saavat lueskella raskausajastani. Sitten vaihdoin blogini julkiseksi ja aloin saamaan ulkopuolisiakin lukijoita. Sitten tämä on alkanut mennä siihen suuntaan, että bloggaan yleisesti. Mutta aiheet yleensä ovat kyllä ihan vain meidän kuulumisia.

11. Jos saisit valita, ottaisitko 10 miljoonaa vai koko elämän kestävän rakkauden?

Aika paha :D 10 miljoonalla sais vaikka mitä kivaa. Mutta jos luvataan rakkauden kestävän koko elämän, niin kyllä mie siihen päin kallistuisin.


Ja sitten kysymykset seuraaville:

1. Mistä nautit elämässäsi?
2. Kuinka rentoudut?
3. Mistä olet kiitollinen?
4. Minkälaisena näet elämäsi 5 vuoden kuluttua?
5. Miksi bloggaat?
6. Mikä kuukausi on mieleesi ja miksi?
7. Kadutko jotain elämässäsi? Tai tekisitkö jotain toisin?
8. Mistä ostat yleensä vaatteesi?
9. Mitä haluaisit tehdä työksesi?
10. Millä nettisivuilla useimmiten surffailet?
11. Mikä on elämänohjeesi tuleville sukupolville? :D

(Hirveen vaikeeta oli keksiä kysymyksiä, kun kaikki seuraamani bloggaajat jotka eivät tätä ole mielestäni tehneet ja joilla on alle 100 lukijaa, eivät bloggaa samasta aiheesta)

Haaste lähtee...
jenniemilia
mi
Nea
Sir Olavin äiti
maisterille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti