keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Minä lähden Pohjois-Karjalaan, vaihdan kestot kertisvaippaan

Kielen ulos työntäminen on myös
uusi ja hyödyllinen taito!
Lähdettiin Juuson ja Sissi-koiran kanssa vanhempieni luokse Pohjois-Karjalaan lauantaina. Isimiehellä on töitä ja kaikki vapaapäivät harjottelua, joten sitä ei paljon näy kotona - niinpä totesin että nyt on hyvä sauma lähteä reissuun.

Vanhempani tulivat ystävällisesti meidät hakemaan, kun J:kin tarvitsee autoa jatkuvasti ja meitä oli lähdössä kuitenkin mie, vauva, koira, vaunut, laukku ja turvakaukalo :P Pois sitten vissiin suhaillaan junalla sunnuntaina (voi tulla mielenkiintoinen poistuminen junasta :D ).


Viime sunnuntaina käytiin tervehtimässä miun mummoa. Mummo näki Juuson vasta toista kertaa ja oli todella mielissään käynnistä. Juusolla ja sen isomummolla on ikäeroa päivää vaille 90 vuotta. Vitsi miten paljon - on varmasti maailma muuttunut aika lailla tuossa ajassa. Mummo on kyllä aika hyvävointinen ikäisekseen ja on sillä vielä aika rivakka askel :) Ja Juusonkin otti vielä syliin :)

Maanantaina kävi kylässä kirjeystävä 11 vuoden takaa. Olipas aikaa vierähtänyt viime tapaamisestamme, myökin ollaan jo aikuisia :)

Tiistaina käytiin taasen toisen mummoni luona ja se se vasta teräsisomummo onkin (alle 70v ;) ). Juuso on jo hänelle 6. lapsenlapsen lapsi. Siellähän meni monta tuntia, kävin välissä koiran käyttämässä rokotuksilla ja sitten takaisin.

Sen vierailun jälkeen käytiin naapurissa Juuson kummitätiä ja hänen vanhempiaan moikkaamassa.
Neuvolassa iskän sylkyssä. Päiväunille jo
teki mieli.
Siitä sitten lähdettiinkin paikalliselle ratsastustallille, kun ensin kipaisin tuomassa äidilleni nukahtaneen Juuson hoitoon. Pääsin minäkin pitkästä aikaa heposen selkään. <3 Sain vielä sellaisen hevosen, jonka kanssa sai kunnolla vääntää ja se tuntuu tänään lihaksissa! Hirmuinen hinku iski takaisin hevosharrastuksen pariin.
Juuso oli nukkunut pitkät unet ja muutenkin mennyt mummin kanssa hyvin.

Lisäksi täällä ollaan tehty pitkiä lenkkejä metsässä ja oltu vaan. Minnuu ei ahistele pyykki- eikä tiskivuoret ja mie oon täällä ihan puolilomalla. :)

P.s. 4kk neuvolassa pituutta 63,2cm ja painoa 6860g. Äidin iso poika! <3
P.p.s. Juuso oppi vihdoin kääntymään selältä mahalleen :)
P.p.p.s. Luonnoksissa odottelee kysymys-haaste. Teen sen loppuun ja julkaisen sen sitten kun pääsen paremmin räpeltämään koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti