maanantai 25. maaliskuuta 2013

Olen äitiyslomalainen!

Rv. 35+0
HUOH!

Hirveetä säätämistä näitten asuntojen etsimisten kanssa. Miksi kaikki potentiaaliset ehdokkaat pitää olla "heti vapaita", koska meillähän on kuukauden irtisanomisaika tässä nykyisessä.

Joka tapauksessa, tänään mennään katsomaan yhtä omakotitaloa Saimaanharjulle, heti kun J pääsee koulusta. Vuokra ois vaan 600e/kk, vaikka sähkölaskua tuliskin kuulema jtn 100e/kk. Mutta siitä huolimatta melkein halvemmaks tulis asua siinä kuin nykyisessä ja neliöhinnoiltaanhan tuliskin. Toivotaan vaan, että toisilla asunnonkatsojilla on yhtä köykänen tilanne..

Tänään on rv. 35+0 ja mie oon alkanut vähitellen jopa orientoitua ajatukseen, että pitäs synnyttää :D Ehkä hirmuista jännitystä asiaa kohtaan lievensi hieman se, kun näin Facebookissa työkaverin laittamat kuvat omasta vastasyntyneestään. Tuli itellekin fiilis, että miekin haluun jo nyytin kainalooni! :)

Aloin mie yhtenä iltana pakkailemaan sairaala-kassia, mutta se tyssäs jo heti alkuunsa siihen että en osannut missä vaatteissa pikkutyyppi sitten kotiutuu :D Ja vaikka oon lukenut erilaisia listoja, mitä sinne kannattaa pakata, niin ei miulla kyllä juuri havaintoa ole, mitä mie sinne laitan! Itelle varmaan kerroksen miellyttäviä vaatteita, vauvan vaatteet, omat hygienia-jutut ja vauvakirjan. Ja vissiin suklaata monilla on ollut. Mitäs muuta?

Tänään tuli myös postissa kutsu äitipolille 15.4 viimeiseen lääkärin tarkastukseen ja synnytystapa- ja kokoarvioon (miulle se kun tehdään sairaalassa sen raskausdiabeteksen takia). Eli siellä vissiin ultrataan pikku tyyppikin vikaa kertaa, vaikka eihän se enää lähellekään kokonaan kuvaruudulle mahdukaan :D

J kävi katsastamassa viikonloppuna auton P-Karjalassa ja toi samalla appivanhempien laittaman synttäripaketin. Sieltä löytyi Iittalan Essence-sarjan coctail-lasit, joita voi myös käyttää jälkiruoka-astioina. Uuu, nyt meillä on punkku- ja coctail-lasit Essenceä :)

Ja unohdin viimeksi myös mainita lahjaksi saamani World Desing Capital 2012- muumimukin! Ihan mahtava sekin :)

Käytiin Sissin kanssa äskettäin jäällä kävelemässä ja siellä oli aivan ihana keväinen auringonpaiste! <3 Tosin miulla ei ollut aurinkolaseja ja miulle ei mahdu enää mikään ohuempi ulkoilutakki (eli oli vain kunnon pakkaset kestävä toppatakki), niin ei ollut aivan niin hehkeää. Mutta auringosta ja jäällä kävelystä, kun on vielä hankikantokin, pitää nauttia kun voi!

Eipä tässä muuta. Tänään agilityyn asunnon katsomisen jälkeen. Viikonloppuna taas nostattelin kisa-intoa agilityn epävirallisissa kisoissa talkoolaisena, mutta saa nähdä miten sitä koiran kanssa pääsee treenaamaan sitten vauvan tultua maailmaan. Tosin keväällä/kesällähän sen voi kivasti ottaa mukaan ja vaikka imettää kesken treenien. (Tää on varmaan just sitä harhakuvitelmaa, mitä kaikki odottavat äidit olettaa että eihän se oo kuin vain ottaa vauva mukaan kaikkialle :D)

P.S. Sitä ollaan virallisesti nyt äitiyslomalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti