torstai 14. maaliskuuta 2013

Hatara pää

Kävin maanantaina kampaajalla ja varasin aikaa myös kaupungilla hummailuun.

Tukasta tuli tosi kiva - kevyt ja vähän lyhyempi kuin yleensä. Aamuisin siis vielä tavallistakin pystympi! :D

Ostin FB:n kirpputorin kautta aivan omaksi hug-a-bubin kantoliinan 10e, joten nyt meillä on kaksi. Se on sellainen vaalean beige ja ajattelin värjätä sen -yllätys yllätys- varmaankin vihreäksi :) Vihreää, vihreää, kaikkialle vihreää. Tämä "uusi" liina on metrin pidempi, niin se on vähän sopivampi miulle. J saa käyttää miehekästä mustaa enempi :D

Kävin myös SPR:n Kontti-kirppiksellä ja sieltä ostin vauvan pehmokirjoja ja muutaman lelun, kun vauvakirjoja meillä ei vielä ollut yhtään ja lelukaarikin on täysin vailla leluja. Kirjat ja lelut olivat pääasiallisesti 1e/kpl, niin ei ollut paha.

Suloinen kettu-kietaisubody ja parit vaaleanvihreä-valkoiset potkarit ostin myös. Siellä oli myös muutama kestovaippa (toinen jonkun itse tekemä, toinen vaippakuori) pilkkahintaan, joten ajattelin ei tule kalliiksi kokeilla ovatko toimivia.


Tiistaina tuli meille kylään J:n sisko 3v. tyttärensä kanssa ja lähtivät tänään jatkamaan matkaansa seuraavaan kylättelypaikkaan. Eilen käytiin jäällä ja vastapäisessä saaressa leikkimässä ja laskemassa pyllymäkeä. Lähdettiin myös käymään kaupungilla juomassa pakuri-teetä ja siitä mie jatkoin matkaani neuvolaan perhevalmennukseen. Muuten ihan hyvä, mutta siellä sain sitten todeta sen olevan vasta tänään! Oli vähän nolo, mutta ei voi mitään. Illalla pikkutyyppi mutkusikin sitten tädin käden alla :)

Muutenkin pää on ihan hatara, kun eilen meinasin laittaa verensokerimittarin jääkaappiin ja piti varata aika sairaalaan tutustumiskäynnille (sen voi varata yhtenä päivänä viikossa, soittoaika on 2 tuntia) ja tietysti mie sen unohdin!
J:kin nauroi viime viikolla, että miulla ja kaverillakin riittää juteltavaa, kun mie kysyn ja juttelen samat asiat moneen kertaan.

Käytiin muuten perjantaina katsomassa kahta asuntoa, mutta toinen oli niin 70's ja tuntui ahtaammalta kuin nykyinen, ettei se oikein sykähdyttänyt. Takapiha oli kyllä kiva Saimaa-näkymin. Toinen oli nykyisen asuntomme naapuritalosta 3h+k+s ja aivan ihana, mutta loppujen lopuksi asunto vuokra- ja vesimaksuineen nousisi niin korkeaksi, että emme päätyneet siihenkään.
Yksi meille tarjottu rivarikolmio Joutsenosta vaikutti lupaavalta ja sieltä luvattiin olla yhteydessä meihin päin, mutta eipä ole mitään kuulunut. Niinpä tietysti. Eihän meillä niin hyvää tuuria olekaan.

On meille tori.fi:n ilmoituksen perusteella tarjottu montaakin n.50m2 kaksiota samaan hintaan (tai korkeampaan) kuin nykyinen, mutta ei me sitten ihan vain muuttamisen ilosta muuteta :D Sen pitäisi sitten olla  selvästi halvempi.

Pikkutyyppi kasvaa vinhaa vauhtia. Vau.fi:n mukaan viime viikonkin aikana painoa on kertynyt 300g lisää.
33+4

 Ja kyllä se tuntuu kropassa, kun maha on pinkeenä ja vatsa alkaa painaa. Tänään kun autoin pikkutyypin serkkua pukemaan ulkovaatteita ja puuskutin kun oli valmista, niin mietin miten rankka töissä olisi pukea monta vekaraa pihalle ja ähistä siellä niiden kanssa :D

Viikonloppuna sitten tuleekin kavereita käymään ja hyvän syömisen (ja osalla juomisen) merkeissä juhlitaan miun vanhenemista. Omasta syntymästä tulee 23 vuotta vasta maanantaina, mutta aina on syytä juhlaan. Ja mie sitten juhlinkin perjantaista maanantaihin, kun ihmisiä tulee monena eri päivänä :D

Ostin myös aivan mahtavan vauvakirjan, mitä oon hiplannut monta kertaa Kirjatorilla. Ulkonäöltään se ei ole pramea, mutta sisältö on hauska. Sitä on sitten kiva täytellä ajan kuluessa. Ja on siellä jo raskausajastakin kohtia.

No, tänään sitten sinne perhevalmennukseen, jos siellä ois sitten muitakin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti