tiistai 27. marraskuuta 2012

Vauvatavaraa!

Lupailin joku aika sitten postausta, jossa esittelen mitä kaikkea sitä on hairahtunut jo hankkimaan. Ja tässä se tulee!
 Kaikki on hankittu toistaiseksi sillä silmällä, että sopii molemman sukupuolen edustajalle. Mielestäni tytölläkin voi olla ihan hyvin turkoosia bodyssä.

Psst! Myös mahakuvia on päivitetty, vaikka laadultaan ovatkin kökköjä!


Ankka-pinnasängyn suojus. Tulee meillä varmasti olemaan tarpeellinen, kun on säädettävä pinnis.
Facebookin "annetaan ja otetaan vastaan"- palstalta, 0e

Kun koiraihminen ja tällainen metsäläinen olen, niin tällaiset on tarttuneet matkaan. Kettu-body Prismasta, metsäneläimet Lindexistä, oranssi-tassubody Robin Hoodista ja pieni vastasyntyneen tassu-kietaisubody Lindexin alennusrekistä (alle 3e!)

Parit eri kokoiset peruspökät.

Nallepaita tuli alla esiintyvien maastohousujen seurana eli oli pakko-ostos. Vihreä vastasyntyneen kietaisubody oli myös sieltä alennusrekistä, joten en voinut vastustaa kiusausta.
Ja Leather Heavenin vauvanvaateosasto on lähes tyhjennetty (aleista kumminkin)

Asenne-kakara (pyllypuoli)

Lyhythihainen pääkallobody ja ruusu&pistooli-potkarit

Pitkä- ja lyhythihainen, sain 5e/kpl (silloin vielä alkuperäinen hinta oli 29e)

Pitkähihainen pääkallobody ja jokaisella rokkivauvalla on oltava ehdottomasti maastohousut (jotka ovat tietysti kätevät myös erästellessä, niin voi hukata vauvan maastoon ;) )

Vauva-lehden tilaajalahjana tuli Nalle Puh-pussilakanasetti

Ja johan alkaa kirjakerho-mainoksia tulla. Aattelin säästää tämän julisteen, ainakin toistaiseksi - saa vaikka vaipanvaihtopaikan viereen jotain katseltavaa.

Eilen kävin neuvolassa ja eipä siellä nyt mitään hirveän ihmeitä. Hemoglobiini oli 108 ja nyt pitää alkaa sitä lisärautaa jostain kehittelemään. Paino oli tasan samassa kuin kuukausi sitten (vaikken ole nyt aivan vakuuttunut terveydenhoitaja-opiskelijan mittaamasta tuloksesta :D, luulis että nyt ois jo alkanut paino nousemaan). Vauvan syke oli 150-155 välillä. Seuraavan neuvolan paikka ois ollut jouluaattona, mutta päätettiin että tuun vasta 7.1.2013, niin saa rauhassa lomailla Pohjois-Karjalassakin vielä uuden vuoden jälkeen.

Lopuksi vielä mainostan yhtä blogia, jota aloin tässä n. vajaa kuukausi sitten lukemaan. Blogin päähenkilö on minua vuoden nuorempi nainen, joka on suurinpiirtein samoilla viikoilla odottamassa esikoistaan. Ei mitään vaaleanpunaista hattaraa. Samalla tällä mainostuksella saan "lisäarvan" arvontaan ;) Blogiin pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti