sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Intiaaninimi lapselle ;)

En tiedä, kirjottelinko täällä kun olin lupautunut Voittaja-näyttelyyn talkoohommiin, mutta sitten siinä oli kaikkea säätöä ja aloin itsekin epäröimään jo mm. oman hyvinvointini vuoksi. Niinpä tuli se homma peruttua.  Koitan nyt vältellä kaikennäköistä stressiä ja se olisi ollut fyysisestikin rankka homma. Me mennään Sissin kanssa varakoirailemaan flyball-joukkueeseen ja sitten varmaan hengaillaan ja nautitaan kaikesta ihan asiakkaina.

Viimeaikoina on myös rankan päivän päälle tullut jonkun verran lonkka- ja alaselkäkipujakin, niin minimoidaan sitten niitäkin. Toisaalta on myös mahdollista viettää Juliuksen kanssa aikaa ja shoppailla vaikka joululahjojakin.

Huomenna neuvola ja sieltä suoraan kaahotan keilahallille tyky-illan viettoon. Viikonloppuna on työpaikan pikkujoulut, joita oon ollut itekin järkkäämässä ja ootan innolla.

Tänään 17+6 enkä vieläkään ole tuntenut liikkeitä. Tai ainakaan mielestäni. Miehelle samasta asiasta sanoin, ja kun sanotaan että ekat liikkeet tuntuu kuin ilmakuplilta, mie sanoin että en oo tuntenut kuin vaeltavan pierun :D Ellei ne oo niitä. Niinpä miun ja miehen kesken lempinimi "Kasvain" on vaihtunut intiaaninimeen "Vaeltava Pieru". Kertoo meidän hämärästä huumorintajusta.

Mutta nyt nukkumaan, niin jaksaa maanantain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti