maanantai 5. marraskuuta 2012

PÖMPPIS!

Tänään siis tasan 15+0 eli 16.raskausviikko alkanut. Pahoinvoinnit ovat nyt vihdoinkin alkaneet jäädä oikeesti pois, wihii!

No nyt se maha sieltä alkaa pöllähtää, kun ei mee töissä toppahousut enää kiinni juuri ollenkaan ja onhan tuo muhkea pallo etenkin iltaisin. Täytyy ottaa uutta mahakuvaa kunhan on vähän pidempi aika edellisestä, viimesimmästä on alle viikko.

http://www.kela.fi/in/internet/kuva.nsf/NET/130812094929AS/$File/13877.30_iso.jpg?OpenElement
Lisää kuvateksti
Kävipä tässä päivinä eräinä ystävät kauempaa kylässä ja oli mukava viettää heidän kanssa iltaa. Molemmilla pariskunnilla on odotettavaa, meille tulee lapsi ja he astuvat ensi kesänä avioliiton auvoiseen (?) satamaan ;) Kylläpäs me ollaan yht'äkkiä aikuisia kaikki :D Pelailtiin lautapelejä, syötiin hyvin ja juteltiin - mainiota rentoutumista, vaikka melkein aina kaikissa peleissä häviänkin ;)

http://www.kela.fi/in/internet/kuva.nsf/NET/100812144725AS/$File/13877.01_iso.jpg?OpenElement
kela.fi
Ensi vuoden äitiyspakkaus on muuten aivan ihana! :) Kaikki ihanat retro-värit ja kuviot, söpö siilimakuupussi ja muut ökkömönkiäiset eri tekstiileissä! Pakkauskin on silmää miellyttävä. Muistan, kun itsellä oli pienenä vaaleanpuna-valko-raidallinen äitiyspakkauslaatikko, joka toimi pitkään lelulaatikkona.

 Eilen muuten vähän säikäytti, kun oltiin katselemassa miehen kanssa kanssa joululahjoja Kodin1:ssä ja miulle tuli aivan yhtäkkiä todella huono olo ja kyykin siellä esittelypöytien välissä pää polvissa. Sitten sain itseni raahattua johonkin sohvalle (oli kauniisti se ympäristö sisustettu :D) ja siellä kökötin huonovointisena kun mies rullaili kärrin kanssa etsimässä tuotteita, jotta saataisiin 50 euron alennuskuponki täyteen. Ei ollut pyörtyminen kovin kaukana. Sitten olo alkoi helpottaa, kun riisui toppaliivin pois ja kotona kun sai ruokaa. Mutta ekanahan se kävi mielessä - nyt se meni kesken! Mutta toivottavasti siis ihan vain matalat verensokerit teki tepposet tms. Yhtään joululahjaa ei tainnut tarttua sieltä mukaan, mutta onpahan nyt joulukynttilät!

Nyt tää mamelli (kuten työkaveri kerran asian ilmaisi) lähtee iltapuuhiin ja nukkumaan, niin jaksaa huomenna olla töissä. God natt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti