tiistai 30. lokakuuta 2012

Lääkärineuvola

Tänään (14+1) oli ensimmäinen lääkärin tarkastus. Ennen lääkäriä kävin omalla terkalla, jossa katottiin että painoa on vielä pudonnut 1,3 kg viidessä viikossa. Seulontatuloksissa normaali riski, mutta sitten selvisi etten ole sairastanut parvorokkoa, joten pitää olla tarkkana jos sitä työpaikalla ilmenee. Hemoglobiini oli edelleen sen 114, terkka ajatteli seurailla, lääkäri sanoi että voisin alkaa lisärautaa syömään.
Lääkärille puhuin iltaisesta päänsärystä ja todennäköisesti johtuu pienestä kireydestä hartioissa. Miehelle vapaapäiviksi hommia, voin vedota terveydellisiin syihin, että hierontaa on saatava.
15. raskausviikko
Vau.fi:n mukaan 15. raskausviikko
Kolmoishermosärky is back, joten sen tiimoilta kuulema miun pitäis ottaa yhteyttä neurologiini. Ei onneks tässä vaiheessa ole kuin niitä säväyksiä, mutta pelkään että pahenee. Ja stressata ei saisi, kun siitä se särky senkuin äityy, mutta kun on vaan niin miljoona asiaa stressattavaa - lähinnä töissä. Että pitääkin luvata ihtesä joka paikkaan..

Pikku-tyypin sydänäänet kuulin, syke 160. Välillä se vain karkas sieltä "kuulolaitteen" alta ja sitten se olikin aivan toisessa kohtaa mahaa. Harmi ettei mies päässyt tällä kertaa mukaan, mutta kai se on mahdollista joka neuvolakäynti-kerrallakin kuunnella? Sukupuoliasiaa ei ole tullut juurikaan ajateltua, mutta kuulema vanhan kätilöiden uskomuksen mukaan nopeampi syke olisi tytön. Mutta jotenkin en usko koko syke-hommaan ja katsellaan sitten ultrassa, jos se suostuisi vilauttamaan ;)


Vitsi, pitäs varailla se aika sinne rakenneultraankin. Miten tuntuu että tekemättömien asioiden listä on metrin mittainen..

P.s. Ensimmäinen merkki kasvavasta vatsasta, vaikkei sitä juuri huomaa - ei meinannut mennä enää musta-sininen Haltin takki kiinni. Toinkin kotiin sen "säkkimallin" töistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti