keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Neuvolakuulumisia

Ihania, aurinkoisia syyspäiviä
Kävin viimeistä kertaa tämän kunnan neuvolassa. Neuvolatädillä oli opiskelija, mutta onneksi vasta "kuunteluoppilas" vaiheessa eikä miun pitänyt teeskennellä, että haluan kertoa asiani pelkästään opiskelijalle. Toki ymmärrän, eihän sitä voi oppia ilman harjoitusta, ja tottakai opiskelijat saavat esim. kokeilla miun mahaa, mitata sf-mittaa jne. mitä opiskelija saikin tällä kertaa tehdä, mutta kun on vuoden verran kertonut juttunsa tietylle henkilölle, niin tuntuu hassulle jos se istuu nurkassa ja pitäs kertoa juttunsa tuntemattomalle opiskelijalle.

Painoa oli tullut +467g/vko, mikä on sentään kohtuullisempaa kuin viime kerralla. Yhteensä nyt jo 10,2 kiloa lähtöpainosta. Verenpaine 112/72, hemoglobiini 114 (enkä oo ees muistanut juuri koskaan ottaa rautaa). Sf-mitta oli 27,0cm ja vauva edelleen raivotarjonnassa, pää jo melko alhaalla. Tilaa kylläkin on vielä hyvin pyöriä puolelta toiselle. Ja vauvan syke oli 155.

Lopuksi lahjoin vielä neuvolatädin suklaalevyllä, mistä se oli aika otettu. :)

Käytiin myös Juuson kanssa tänään päiväkodilla hyvästelemässä entiset työkaverit. Oltiin liikkeellä päikkäriaikaan ja posi lähtiessä tietenkin jätkä nukahti autoon heti. Kun kerran olin kaupungissa, niin piti vielä käydä K-raudassa. Lasta ei voinut tietenkään jättää autoon, kun olin yksin liikkeellä, mutta onneksi K-raudassa oli sellaiset "rattaat", mihin sain umpiunessa olevan lapsen kannettua. Juuso jatkoi sujuvasti päikkäreitä rautakaupassa :D




Brittiläinen lammasfarmari-isäntä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti