tiistai 6. toukokuuta 2014

Neljän päivän yksinhuoltajuus

Juuso koeajoi Skodan
Olen monta kertaa meinannut kirjoittaa jotain, mutta sitten ei ole oikein ollut mitään asiaa :D

Meillä J oli miesten kanssa reissussa pe-ma Tanskassa ja saapuu siis kotiin parin tunnin päästä. En malta odottaa Juuson ilmettä, kun se tajuaa että iskä onkin aamulla vieressä. Kyyneleet kihoaa silmiin jo ajatuksesta (perkeleen hormonit!!). :D Samalta reissulta tulee suoraan kyläilemään myös Juuson kummisetä pariksi päiväksi.

Vappupiknikillä linnotuksilla
Ajattelin, että tulee olemaan turkasen pitkät neljä päivää, mutta yllättävän hyvin sain ajan kulumaan. Sunnuntaina kävi koiraharrastuskaveri koirineen kylässä - katsottiin leffaa ja pelattiin Scrabblea ja maanantaina äiti-ihminen (jonka kanssa oltiin lapsimessuilla) tuli kylään 6kk poikansa ja koiransa kanssa. Tarkoitus oli käyttää koirat juoksemassa metsässä, mutta oli niin kurja ilma että sorruttiin vaan olemaan sisällä. Sen verran rattaita pyörittelin pihalla, että se sohjo vaan kerääntyi renkaiden ympärille ja sain työntää kärrejä sujonaan.


Keskiviikkona on vihdoin kauan odotettu ultra. En malta oottaa!! Jos sitten koko raskaus todentuu itselle kuin miehellekin. Raskausvaivoja ei juuri ole ollut viime aikoina, paitsi sunnuntain oli aaltoilevaa pahaa oloa koko päivän. Ja alamahaan vihlailee silloin tällöin. Rautatabletit pitäisi käydä hakemassa, kun hemoglobiini oli neuvolasssa 119. Vaikka miulle se on aika hyvä, mutta jos tuo väsymys sitten häviäisi.
Pikku-kokki

Juuso on kyllä jo iso poika. Se osaa velmuilla, yrittää matkia monessakin asiassa, osaa yhdistää asioita toisiinsa ja viimepäivien hitti on kiipeäminen ja laskeutuminen - pylly edellä! Pihalla ulkoillessakin oli turha ottaa pihalle palloa ja taaperokärriä, kun jätkä vaan kiipesi ja laskeutui portaita. Olenkin alkanut miettiä jo jatkettavan sängyn hankkimista Juusolle.

Juusolle ollaan otettu takaisin ruokavalioon nyt maissi, soija ja maito. Soijaa ei ole juuri käytetty, maissia lähinnä maissinaksujen muodossa ja maito ollut nyt parina päivänä eri muodoissa. Eilen tein riisipuuron maitoon iltapalaksi ja tänään sitten Juuso sai ihan juoda mukista maitoa. Laktoositonta kylläkin, kun mie sitä käytän ja kotona ei juuri koskaan tavallista ole.  Näillä näkymin ei ole masuvaivoja ole maidosta tullut. Tai iho-oireita (joita kyllä hieman epäilen maissin tekevän..), vaikkei iho nyt vielä täysin bueno olekaan, mutta parempaan suuntaan.

Mutta nyt nukkumaan! Joskohan ne miehet kohta saapuisivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti