maanantai 17. kesäkuuta 2013

Blogger-sovellus

Sain ostettua puhelimeeni 16 gigan sd-kortin ja nyt oon lataillut hyviä sovelluksia. Löytyipä sitten Bloggeriltakin oma ja toivottavasti toimii. Puhelimella normiversio ei toiminut juuri mitenkään. Näin ehkä saisin aikaseks päivitelläkin jotain.

Tänään kävin jälkitarkastusta edeltävällä neuvolakäynnillä. Otettiin verenpaine, hemoglobiini ja paino sekä juteltiin ehkäisy-asioista ja vauva-arjesta. Sain lääkäriajan jo huomiselle, niin päästään taas matkaamaan Pohjois-Karjalaan juhannuksen viettoon ilman ressiä. :)

Juuso on kasvanut jo isoks pojaks, kun vaatteisakin pitää siirtyä kokoon 62! Huomenna onkin myös lastenneuvolan kotikäynti - toivottavasti siihenkin kuuluu mittaukset, niin tietäs minkä kokoinen ukkeli jo on :) Harmitti, kun puin eilen Juusolle Leather Heavenista tilaamani bodyn, joka oli kokoa 60cm ja siinä oli että 0-6 month. No, käytännössä se on 56-kokoa ja miulla on niitä neljä kaapissa (oottamassa että Juuso kasvaa ko. kokoon).. Kun eipä tullut verrattua muihin vaatteisiin.

Mutta tässäpä tällä kertaa. Hyvää juhannusta kaikille! :) Paistakaa makkaraa ja tehkää juhannustaikoja. Myö mennään kaveriporukalla (Juuso mukana) Kolille yhteen saareen :) En varmaan uskalla uida, etten vaan sitten saa siellä rintatulehdusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti