torstai 18. huhtikuuta 2013

On kevät!

Huimaa, miten vauhdilla lumet ovat sulaneet. Pitkittyneen kevään tulon jälkeen se iski sitten oikein kertaheitolla. Tai no, sateistahan me saadaan tätä ilmiötä kiittää, että vihdoinkin kevät tuli. Jäälle vähän on haiku, kun tuolla liukkaalla, koirankakkaisella polulla ei ole läheskään yhtä mukava kulkea. Mutta toivotaan ensi talvelle yhtä hyviä hankiaisia!


Sain myös inspiraation päivittää blogin ilmeenkin vähän pirteämmäksi (voiko siitä oranssista pirteämpää olla?). Tai no, sanotaan että raikkaammaksi. Miulla on tuollainen ruohon- ja limenvihreä kausi ja haluaisin sitä kaikkialle <3

Nyt ollaan tavaraa viety kolme kuormaa talolle ja vieläkään en muistanut kuvia ottaa. Ehkäpä sitten, kun siellä on valmista ja muutto ohi. Siellä on aika likaista, sain varmaan toistakymmentä hämähäkin seittiä pyyhkiä jo pelkästään alakerran katoista. Vielä on monta kolosta (ja yläkerta) käymättä läpi.

Haalittiin parista kaupasta pahvilaatikoita ja sitten mie keksin noin edullisen vauvan kuljetus -välineen! Ihan turhaa kukaan hankkii kalliita Brioja tai muita, kun Pirkka Banaanilaatikko on lähes yhtä pätevä. Ainakin ekologinen. Sen voi laittaa myös vaikka kottikärryihin.

Nyt on tiistai-iltana ja keskiviikkona tullut välillä niitä kipeitäkin supistuksia (ne on varmaan niitä, kun välillä koskee kipeästi koko alamahaan ja ei se kestä kuitenkaan hirmuisen kauaa). Se kertoo, että vihdoinkin alakerrassa varmaan alkaa tapahtua jotain eli jees! :)

Eipä tässä muuta. Huomenna taas muuttorumba ja pakkaaminen jatkuu. Iltasella saapuvat myös ensimmäiset muuttomiehet ja -nainen :) Lauantaina on the muuttopäivä, ja sen jälkeen sitä asutaankin siellä. :)

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin!

    Joko alkaa olla sellainen olo, että pikku-tyyppi olisi tulossa lähipäivinä maailmaan?

    Meillä on vauva-arki lähtenyt kotona rauhallisesti käyntiin, kovin on tyytyväinen tuo meidän tyttönen. Öisinkin nukkunut (ekaa yötä lukuunottamatta) 3-4 tunnin pätkiä kerrallaan, niin ett isi ja itikin on saaneet hyvin levättyä. Ja hyvin syö nyt, vaikka sairaalassa aluksi meinasi olla laiska imemään. On tämä vaan niin ihmeellistä miten elämä voi muuttua kertaheitolla... :)

    T: R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Kuulostaa helppohoitoiselta vauvalta teidän rinsessa :) Toivottavasti meilläkin pikkutyyppi sitten söisi kerralla masunsa täyteen, ettei sitten öisin olisi niitä herätyksiä aivan 1,5 tunnin välein : D

      Huomaa, että synnytys lähestyy, kun supistuksia on enemmän (kivuttomia aika paljonkin, kipeitä ehkä kerran päivässä) ja v-vuotoa tulee ihan solkenaan :D Mutta voihan nää "oireet" kestää vielä ties kuinka kauan.

      Vielä kun sais kotia vähän parempaan kuntoon ennen vauvan tuloa (en luota J:n käsitykseen tavaroiden oikeista paikoista :D), niin olisi kiva. Vauvan tavarat on kyllä laitettu ensimmäisenä paikalleen ;)

      Mutta aurinkoisia kevätpäiviä ja yhteisiä hetkiä teille! :)

      Koetan vihdoin joku päivä taas kirjoitella.

      Poista