tiistai 2. huhtikuuta 2013

Valmiina ollaan

35+5
Pääsiäinen meni ja arki taas koitti. Tosin miun päivissähän niitä ei enää juuri erota, kun kuiteskin kotona höntsäilen koko ajan ja J:kin on yhtälailla töissä arkena kuin pyhinäkin.

Pitkäperjantaina käytiin J:n kanssa syömässä ihan ravintolassa (vihdoinkin!) miun synttäreiden kunniaksi, kun ei se ollut mitään lahjaa keksinyt/saanut aikaiseksi hommata ajallaan. Mutta kaipa parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olé on ehdottomasti Lappeenrannan paras ravintola (lihansyöjille) ja söin Sinisen Unelman, eli possua aurajuusto-rahkamössöllä ja uuniperuna ja kasviksia ja jtn kastiketta. Nam. Ja  jälkiruoaksi semmonen annos, missä oli suklaakakkua, vaniljajätskiä, kermavaahtoa ja mansikoita ja ananasta. Isompi nam!Lauantaina käytiin Nean kanssa kauan suunnitellulla laavureissulla Ruohosaaressa koirien kanssa ja Sissi pääsi vetokoiran hommiin. Oli hyvä hankikanto edelleen, joten 2,5 km jään yli taivaltaminen suuntaansa ei ollut temppu eikä mikään. Isä ihmetteli puhelimessa, että vieläkö mie jaksan, mutta hyvinhän tuota jaksaa. Aikaa vaan varaa tarpeeksi, kun vauhti ei enää ole mikään hurja (jos on koskaan ollutkaan).

Juoksuaskelia ei kannata ottaa yhtään, koska siitä ei lantion luut tykkää ja sitten koskee monta päivää (on huomannut mm. agilityssä että alle 5 min juoksusessiosta on viikon kipeenä), mutta kävellä jaksan suht pitkiäkin matkoja.

Lauantaina kävin myös Citymarketissa ja ostin paketin vastasyntyneen vaippoja, hoitoöljyn, pumpulipuikkoja ja sitten alennuksesta tuollaisia "pyyhki-liinoja", joita en varmaan muuten olisi ottanut :D

Pääsiäispäivän ohjelmassa oli käydä hakemassa FB:n kirppiksen kautta hommattu välikausihaalari ja sieltä sitten suunta koiranäyttelyyn - kerrankin ihan maksavan katsojan roolissa johonkin koiratapahtumaan :D Siellä kiertelin kojuja, katsoin tollerikehän ja ostin pienen tassukuvioisen fleece-peiton vauvalle, joka koiran makuualusta-nimellä myytiin :D

Tänään kävin Nicky&Nellyssä ostamassa pari imetyspaitaa, kun siellä vielä se alennusrekki oli. Sain halvemmalla kuin mistään huuto.netistäkään. Eli onpahan nyt vaatetta sillekin ajalle.

Nyt pitäs olla kutakuinkin kaikki tarvikkeet hankittuna eli tervetuloa vauva!

Tai no, itseasiassa amme vielä puuttuu (J saa hommata, kun se on pääasiallisesti vauvan kylpyvastaava) ja mie voisin toiset imetysliivit ja sitten lisää kestoliivinsuojuksia hommata, mutta ne nyt taitaa jäädä tiukasta budjetista (tuli maksettua nyt sen uudenkin talon takuuvuokra ja vuokra) johtuen sitten seuraavaan kuuhun ja kyllähän näillä nykysillä pärjätään.

Tänään oli keskussairaalan synnytysvalmennus eli se sisälsi dia-esityksen synnytyksen etenemisestä, eri vaiheista, milloin lähteä sairaalaan, mitä ottaa mukaan, erilaiset synnytykset, kivunlievitykset, synnytysasentoja jne. sekä kierroksen synnytys- ja lapsivuodeosastolla. Täällä ei ole perhehuoneita, vaan kahden hengen huoneita eli isät passitetaan näillä näkymin aina klo. 21 kotiin, ellei olla synnytyssalissa :/

Ylihuomenna sitten on neuvola. Eniten kiinnostaa kuulla sf-mitasta, kun miusta tuntuu että masu ei oo yhtään kasvanut ja näin ollen on aivan pikkiriikkinen huoli takaraivossa, että onko kaikki hyvin. Mutta sielläpä sitten näkee. Onneks tuo vesseli aina liikkuu pahimmat huolet pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti