tiistai 18. joulukuuta 2012

Rakenneultra

Siinä se maha-asukki löllii. Kuvia saatiin viis kipaletta, vaikka neljä onkin hyvin samantyyppisiä.

Meillä oli todella mukava kätilö ultraamassa. Se selitti koko ajan kivasti, mitä se katsoo ja mitä kuvassa näkyy. Me miehen kanssa oltiin hiljaa ja tuijotettiin ihmeissämme näytölle (vaikka yleensä kyllä osataan höpistä jonniiinjoutavia). Tällä kertaa tyypin pään koko oli sama kuin koko tyyppi itse ekasssa ultrassa, hassua. Painoa oli jotain 370-380g (sitäkään en muista tarkalleen, kun kätilö ei kirjannut sitä mihinkään ylös). Pää oli matalalla piilossa ja melkein hankala sitä saada näkyviin. Istukka on kuulema takaseinässä, riittävän korkealla.

Kätilö mittaili ja tarkasteli lapselta vaikka mitä; sääriluun pituuden, kyynärluut, sydämen rakenteet, pään, aivot jne. jne. En edes muista mitä kaikkea! Lopuksi vielä kätilö kysyi meiltä, että onko kysyttävää. No, mie siihen että "joo, mitä sieltä jalkojen välistä löytyy?" Olihan se kätilö sen siinä vaiheessa jo tiennytkin, mutta sitten se ohjaili laitteen tyypin haaroväliin ja kertoi. Toistaiseksi se pysyköön salaisuutena, kunnes toisin päätetään.

Näimme myös paljon liikahduksia ja oli hauska nähdä ja tuntea ne samaan aikaan. Siellä se myös maiskutteli lapsivettä ja raaputteli otsaa.
Raaps raaps.Tuo käsi on vähän pelottava, kun tulee tuollalailla pimeydestä. :D

Profiili ja lähestyvä käsi (tai perhonen, kuten mieheke keksi)Tästä nyt en itekkään ota oikein selvää, mutta selkäranka on erotettavissa ja
pää menee tuohon oikealle alas mustaan aukkoon :D

4 kommenttia:

 1. Pitäshän se paino olla neuvolakortissa ylhäällä? Arvioitu paino ja rvt lukee mulla?:)

  VastaaPoista
 2. Ei se täti ollut siihen ruudukko-osioon mitään kirjottanut. Ainoastaan "Nykyraskaus"-kohtaan kirjoittanut että B-mitta 48mm ja vastaa viikkoa 20+4 sekä istukan paikka takaseinässä riittävän korkealla.

  Harmi kun tajusin kotona vasta, ettei se kätilö ollut täytellyt nuita kohtia, mutta jos neuvolatäti näkis ne koneelta ja laittelis sitten korttiin ens kerralla.

  VastaaPoista
 3. Ooo! Sattumalta tuli tämä blogi vastaan, onnea hurjasti!

  Maisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, paljastuin :)
   Mutta kiitoksia vain, enpäs ole tajunnut että siekin bloggailet - taidat saada miusta uuden seuraajan blogilles :)

   Poista