sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Lommoo ootellessa..

Uusinta uutta: alaselkä-/lonkkakipu!
Kävelen kuin mummo ja välillä on vaikea nousta pötköltään päivällä. Toisaalta oon nyt perjantaina ja lauantaina kököttänyt pirtinpöydän penkillä tonttupajailemassa (paketoimassa ja askartelemassa joulujuttuja) n.3-4 tuntia per päivä eli ilman minkäänlaista selkänojaa.
Täytyy katella miten ensi viikon töissä pärjää, että pitääkö alkaa sitä sellaista tukivyötä hommailemaan. Onko kellään kokemuksia?

Mutta sitten torstaina klo. 16:30 lähtien oon virallisesti lomalla!! Ja töihin palaan vasta tammikuun puolivälissä. Eli semmonen kiva, reilu kolmen viikon loma. :) Tulee aivan tarpeeseen.
Tässä onkin suunnitelmissa joulun ja uuden vuoden välipäivinä Flamingo-kylpyläreissu kaveriporukalla, vuoden vaihtamista toisten kavereiden kanssa ja sitten oleilua porukoilla ja Pohjois-Karjalassa (tuo auton rotiskokin pitäs saada katsastettua ja sitä ennen katsastuskuntoon).

Huomenna (21+0) on vihdoin rakenneultra! \o/ Wipii! Näkee pikkuisen pyöriäisen (ja mies varsinkin on innoissaan, koska sillä edellisestä näkemisestä on aikaa eikä se vielä tunne liikkeitäkään, vaikka kuinka se säntää mahan ääreen kun sanon että nyt se myllää). Tietysti jännittää hirveästi, että onko kaikki kohdallaan ja kunnossa, mutta meitä myös uteluttaa tietää sukupuoli (jos se sen suostuu näyttämään).

Maha tuntuu taas kasvaneen ja nukkuessa välillä tuleekin kasattua tukea masun alle peitosta. Mutta eipä se ulkopuolisille vielä selvä ole, että raskaana ollaan. Viime viikonloppunakin kun olin miehen työporukan illanvietossa, ihmiset tarjoili alkoholia ja kyseli miksen juo. Vastasin että oon raskaana tai paksuna, sitten ne rupes kattoo mahaa ja totes tyyliin "kappas, niinpäs oot!" :D Vaikka onhan miulla tietty tuota pyöreyttä omastakin takaa, niin ei voi ihmisiä sokeiks syyttää. Töissä ootan mielenkiinnolla sellaisten vanhempien reaktioita, joille en ole kertonut. Viimeistään miun loman jälkeen luulis että näkyy.
Töissä itseasiassa yksi lapsi taputteli miun mahaa ja sano "siulla on iso maha". Sitten sanoin, että sielläpä onkin vauva, siks se on iso. Lapsi meni ihan häpsingilleen ja sanoi "Mie en nää sitä. Sinne ei voi mennä." :D Hymyilytti.

Mutta huomenna sitten varmaan tuun kertomaan tänne rakenneultran kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti