tiistai 8. syyskuuta 2015

Minä harrastan...

Puut ne jo kellertää ja lehdet putoilee maahan. Kesä muuttui syksyksi ihan yhdessä yössä.

Juusonkin on vaikea tajuta, että ulkona ei voi hillua enää pikkuvaatteissa, vaan pitää olla takki, pipo, housut ja kengätkin.

Syksyisin alkaa myös useimmiten pyörimään viikottaiset harrastukset ja minäkin ilmottauduin kahdelle Kansalaisopiston kurssille: Huonekalujen kunnostus -kurssille sekä Lapsi-vanhempi -jumppaan Juuson kanssa. Olisin halunnut myös Muskariin Jasperin kanssa, mutta tajusin sen liian myöhään ja jos saan töitä, niin arkipäivinä ei päästä.

Juuson ajattelin kaipaavan vähän jotain tekemistä, muiden lasten seuraa, äidin erityishuomiota ja ehkä jopa buustia puheeseen toisilta lapsilta.

Itse kaipaan jonkinnäköistä aivojen nollausta ja omaa aikaa. Tänään oli ensimmäinen kerta huonekalujen kunnostusta ja kurssi teki tehtävänsä. Ei siinä paljon ajatuksia liikkunut päässä, kun kuumailmapuhaltimella ja lastalla rapsutteli maaleja muutaman tunnin. Hyvinkin terapeuttista!

Harrastaako teidän pikkuiset jotain tai onko teillä joku uusi tai vanha harrastus?

3 kommenttia:

 1. Kivoja harrastuksia teillä!
  Juuri tällä viikolla ilmoitin Anden nappulafutikseen! Edelleen käydään myös koko perhe perheuinnissa, ja käyn myös molempien kanssa taapero muskarissa. Siinäpä meidän harrastukset oikeastaan. Ihanaa muuten kun tulee syksy! :D <3

  VastaaPoista
 2. Tuo huonekalujen kunnostaminen kuulostaa mukavalta =) Ennen tuli itse harrastettua korujen tekoa, mutta kyllästyin siihen pieneen näpräämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kyllä hurahdin täysillä tuohon kunnostukseen ja entisöintiin :D Hirvee määrä projekteja jonossa, kaikkea 150-vuotiaasta sängystä klaffilipastoon ja miun vanhasta syöttötuolista kiikkutuoliin :D

   Poista