perjantai 16. toukokuuta 2014

Ihanaa arkea

"...ja kun Suomi pelaa lätkää
se iskee joka jätkään"
Onpas ollut mukavaa, kun J on ollut monta päivää vapaalla. Käytiin yhtenä päivänä ostamassa Prismasta kunnon ruoka-ostokset ja ollaan nyt herkuteltu kaalilaatikolla, pulledporkilla ja Coleslaw-salaatilla (harvoin menee muuten 2kg kaalia parissa päivässä! :D ) ja eilen tein vielä tosi hyvää pannariakin.

Eilen käytiin koko porukalla monen tunnin kävelyllä, mukaanlukien kiikkuhetket leikkipuistossa ja rannan ihmettely metsässä. Illalla tietenkin katsottiin jääkiekkoa (Hyvä SUOMI!). Juuso havitteli kovasti iskän poppareita, joten J poksutteli Juusolle omat ilman suolaa. Ja kyllä upposi!

Tämän illan peli taitaa jäädä tältä äidiltä väliin, kun olen menossa Taipalsaaren MLL:n järjestämään äitien iltaan. Siellä olisi zumbaa, saunomista, lompakko- ja laukkuesittelyä, Oriflame-esittely sekä muutaman euron hintainen iltapala. Zumbaamaan en ehdi, saunakaan ei ole välttämätön, mutta muuten kyllä olen menossa. Vähän naishömppää ilman lasta :)

Juuso on kyllä kultainen ukkeli. Yhtenä iltana kun nukutin Juusoa ja ukko oli jo melkein unten mailla, se heräytyi, painautui ihan kiinni minuun, katsoi silmiin ja hymyili leveästi kuin sanoen "ihana kun olet siinä" ja kävi
Herra Kihara
nukkumaan. Olin sulaa rakkaudesta!


Juuso on edelleen varovainen tyyppi karkeamotoristen taitojensa kanssa, eikä ole yrittänytkään lähteä kävelemään ilman tukea. Käsistä taluttaen kyllä mennään hirmuista vauhtia nauraen. Ulkona taaperokärrin kanssa käveleminen ei kiinnosta enää yhtään, kun voi portaita kiivetä ylös ja alas. Tai heiluttaa aurauskeppiä. Muuten kyllä kaikkialle kiipeäminen ja sen yrittäminen on nyt hittijuttu.


Varasin sen sokerirasitusajankin 1,5 viikon päähän, mutta tajusin tänään että se täytyykin siirtää. "Syö normaalisti, ei mitään dieettiä ennen sokerirasitusta", mutta käyn leikkuuttamassa edellisenä päivänä toisenkin viisaudenhampaani ja sen päivän ruokavalio koostuu varmaankin vain jäätelöstä eli ei ihan normaali ruokavalio. Ei vissiin näy sokerirasituksessa? ;)

Mutta tällaisilla sillisalaatti-kuulumisilla teitä nyt heitin.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Ottakaa rennosti. :)

Aika äijä

4 kommenttia:

  1. Ihanaa perhe-, taapero- ja odotusarkea! Oon ehkä pikkuisenkade, täällä myös toinen haaveissa... Ensin pitäisi kuitenkin vähän kohottaa kuntoa ja saada painoa se 8-10kg alas. Jos ensi vuoden puolella sitten...

    VastaaPoista
  2. Mitäs tänne kuuluu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymästä, ihan hyvää. On kesä imaissut niin mukaansa, ettei ole tullut vietettyä aikaa tietokoneella. Juuso on nauttinut ulkona olemisesta ja käytiinpä yhtenä päivänä kylpylässäkin. Juuso tykkäsi kovasti :) Miulla alko tänään 16. raskausviikko ja maha sen kuin kasvaa. On ollut tarkoitus tehdä postaustakin, mutta kummasti sitä on vain kaikenlaista muuta tekemistä. :)

      Poista