lauantai 22. kesäkuuta 2013

Hyvää yötöntä yötä!

Meidän perhe viettää juhannusta kaveriporukalla Kolilla yhdessä saaressa. Me ollaan tästä n. 15 henkisestä seurueesta ainoat, joilla on lapsi. Koiria täällä tosin vilisee, mutta Sissi jäi parhaalle ystävälleni hoitoon koska sillä on juoksut. On toki yksi vahdittava vähemmän ja voi itsekin hieman rentoutua ja olla sosiaalinen kun esim. Juuso nukkuu. Kyllähän mie mm. imetän joukon seassa, mutta sitten vältellään tupakoitsijoita ja sitten kun seurustelen Juuson kanssa, niin haluan olla aidosti läsnä sille siinä hetkessä.

Matka saareen tultiin moottoriveneellä ja käytiin yhdellä ristiäisissä saadulla S-lahjakortilla ostamassa Juusolle vauvojen pelastusliivit. Menee 3-15kiloiselle eli aika pitkään. Ja jos mie ja Juuso uskaltauduttaisiin tuon isimiehen mukaan purjehtimaankin (nyt on vene vesissä), niin eivät jää liivit vain muutamaan käyttökertaan. :)

Juuso on koko saaren "maskotti" ja lepertelyn kohde. Otan täyden vastuun pojan hoidosta, isi saa ottaa häppää kerrankin kun on kavereita. Illalla en edes anna lasta kenellekään syliin, vaan silloin kun ovat selvinpäin. Itsehän olen almost absolutisti, juon noin yhden siiderin kesässä, niin ei millään muotoa haittaa miun rooli. Kiva on ollut köllötellä riippumatossa Juuson kanssa ja Juuso myös puolinakuili ulkona, kun helteellä meinaa taipeet hautua, niin ne saivat ilmakylpyjä.

Mukava juhannus, mutta ensi vuonna varmaan en ainakaan minä tule (tai Juuso ainakaan) tänne saareen, koska alkoholin käyttö on runsasta ja 1v 2kk tajuaa jo huomattavasti enemmän ja sellainen ei mielestäni kuulu pienen lapsen silmille.

Mutta hyvää juhannusta, eritoten kaikille äideille pienten lastensa kanssa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti