tiistai 31. joulukuuta 2013

Nyt se on tulossa!

Nimittäin turvaistuin! Ja juurikin monta monta kertaa mainittu Britax Multi-Tech II. Mutta J:n kanssa tehtiin sellainen diili, että jos se penkki on aivan hirveen hankala ja hirveen massiivinen niin palautetaan se.

Tilasin myös Carenan matkarattaat, mutta J ei vielä tiedä sitä. Olivat hyvässä alennuksessa ja vihreät! (Ne ei tosin olleet ainoat kriteerit, vaan plussaa). Reissataan sen verran paljon, että pikkurattaat ois niin kätevät. Nuo meidän yhdistelmät kun vie ihan hirveästi tilaa auton jo valmiiksi melkopienestä kontista.

Kirjoittelen nyt nää pikakuulumiset kännykällä, kun meidän koneeseen iski virukset tuossa joulun aikaan. Enkä edes ollut minä, joka sai sen sekaisin. Kerrankin olin valmistautunut kirjoittamaan ja ottanut jopa kuviakin kameralla, mutta näppäilenpä sitten kuvattoman postauksen kännykällä. (Ja hävitän tekstin pariin otteeseen, jotta voin kirjoittaa yhä uudestaan alusta kunnes tympäännyn ja luovutan).

Käytiin P-Karjalassa katsomassa yhtä taloa. Muuten aika mainio, mutta vähän liian pieni.

Kirjoittelen sitten lisää kunhan pääsen koneelle. Nyt öitä!

4 kommenttia:

  1. Kivanoloinen blogi, joten jään seuraamaan teitä =))))) Tervetuloa meitä seurailemaan tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva saada lisää lukijakuntaa! :) Mie kerran jo koitin liittyä siun blogin lukijaks, mutta silloin oli joku häiriö ja se ei antanut. Taidanpa korjata nyt asian ;)

      Poista
  2. MOI! Mie nyt oon ottanu tavakseni kiusata sua näillä miun kommenteilla. Mutta toivottavasti tykkäätte tuosta istuimesta. Sitäki sillon ajattelin että jos oltas nähty sillon joulun seutuun olisit voinu ihan konkreettisesti kokeilla tuota meijän multitechiä omaan autoon ja Juusolle. Pakko sanoo, että toi penkki on aika painava ja massiivinen...niinku sieltä takapuolelta. Mutta ehkäpä ne rimpulatkaan ei oo kovin hyviä.
    Ja mie oon kans alkanu bloggailla...enemmän omaks ilokseni ja päiväkirjamaisesti, mutta saa käyvä kurkkaamassa jos innostut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva vaan saada kommentteja! :) Silloin tietää, että joku lukee :)

      Huomenna sitten pääsee testailemaan omaa penkkiä. Tosin Juuso ei tosiaan taida vielä olla turvaistuin-kokoinen, joten kaukalomatkustajana saa vielä matkata jonkin aikaa.

      Kävin lukemassa kaikki siun päivitykset ja liityin lukijaksi, tottakai!

      Poista